Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Puttershoek, 30 november 2004

Actie 'een maand een Jaguar met chauffeur' groot succes!

De ludieke actie van Vincent Bakker uit Puttershoek, winnaar van 'een maand een Jaguar met chauffeur' was een groot succes. Op zaterdag 27 en zondag 28 november reed hij met de Jaguar en zijn promotieteam langs tankstations in Nederland en overviel de tankende automobilisten met een bliksemaktie.

Binnen een paar minuten werden alle op dat moment aanwezige automobilisten aangesproken en gevraagd een stukje koe te kopen. Voor 1 euro kregen zij een stukje koe in de vorm van een koetjesreep en een folder van Heifer Nederland. De automobilisten waren erg enthousiast en kochten graag een stukje koe. De opbrengst van deze actie is 920 euro en komt geheel ten goede aan de stichting Heifer Nederland. Heifer koopt van alle stukjes koe, echte koeien die worden ingezet in ontwikkelingslanden.

Vincent Bakker heeft de Jaguar met chauffeur een maand lang gewonnen op Sky Radio 101 FM. De aktie is georganiseerd in samenwerking met Jaguar en Texaco. De tien winnaars van de Jaguar met chauffeur maken kans de Jaguar te mogen houden als zij een originele aktie met de auto verzinnen.

Stichting Heifer Nederland
Heifer Nederland steunt mensen in ontwikkelingslanden door het geven van dieren en training. Dieren geven gezonde voeding zoals melk of eieren. Een van de belangrijkste onderdelen van de Heifer projecten is het doorgeven van de levende lening. Ieder gezin dat een dier ontvangt, geeft een eerste vrouwelijk jong door aan een volgend gezin dat ook al training heeft gevolgd. Uw gift vermenigvuldigt zich.Ingezonden persbericht