Ingezonden persbericht


Naadloze koppeling ProClarity met SAP, JD Edwards en PeopleSoft

Uitbreiding analysemogelijkheden door toegang bedrijfsinformatie in ERP-systemen

's-Hertogenbosch, 30 november 2004 - ProClarity, leverancier van analytische softwareoplossingen voor beslissingsondersteuning in bedrijven, biedt een naadloze koppeling met de meest gebruikte ERP-applicaties door een partnership met Digital Aspects. De koppeling is mogelijk door de inzet van Cubics, een real-time analytische middleware-oplossing van deze softwareontwikkelaar. Met deze oplossing biedt het ProClarity Analytics Platform dynamische toegang tot SAP-, JD Edwards- en PeopleSoft-systemen.

"Bedrijven willen real-time inzicht in hun activiteiten", zegt Gordon Roxon, CEO van Digital Aspects. "De data in traditionele ERP-systemen is echter zeer complex en moeilijk te analyseren. Met Cubics bieden we toegang tot actuele informatie uit ERP-systemen, die met het ProClarity-platform geanalyseerd kan worden."

Cubics stelt organisaties in staat om live-data op transactieniveau op te splitsen en te analyseren in ProClarity Analytics Server en Live Server. Op die manier is er real-time informatie over bedrijfsactiviteiten beschikbaar, zonder de problemen die verbonden zijn aan de inzet van traditionele OLAP-serverproducten.

ProClarity Analytics Platform versie 6 verbetert de IT-productivitieit en prestaties, en biedt organisaties een compleet inzicht in alle activiteiten. De geïntegreerde Live Server biedt mogelijkheden om data uit diverse bronsystemen zoals Excel te raadplegen en terug te zetten om bijvoorbeeld een effectieve gezamenlijke teamplanning te maken.

"Bepaalde zakelijke beslissingen vereisen direct diepgaand inzicht en begrip van lopende activiteiten", aldus Raino Zoller, Business Development Manager bij ProClarity. "Door de samenwerking met Digital Aspects bieden we bedrijven real-time toegang tot hun ERP-data. Dit stelt ze in staat om informatie volledig te analyseren, operationele verbeterpunten vast te stellen en kosten te besparen."

###

Over ProClarity Corporation
ProClarity levert analytische softwareoplossingen die de snelheid vergroten waarmee bedrijven gefundeerde beslissingen nemen en op basis daarvan de bedrijfsprestaties verbeteren. ProClarity levert vanaf 1995 innovatieve analyseoplossingen aan Global 3000-bedrijven. ProClarity verzekert ze van een maximale ROI op technologie-investeringen en van oplossingen op maat voor bedrijfs- en beslissingsprocessen. Het hoofdkantoor van ProClarity staat in Boise, Idaho (VS), en het bedrijf heeft regionale verkoop- en servicekantoren in Europa en Azië. Het internationale hoofdkantoor is gevestigd in Nederland. ProClarity ondersteunt momenteel ruim 2.000 klanten wereldwijd. De analyseoplossingen van ProClarity helpen bedrijven als ABN AMRO, AT&T, GE Capital, Reuters, Reckitt Benckiser, Kerry Foods, Siemens, Scottish & NewCastle Retail en Telewest bij het meten, voorspellen en optimaliseren van hun bedrijfsprestaties door het faciliteren van betere samenwerking en accurater beslissingen.