Ingezonden persbericht


Mamut lanceert Mamut Loon:

Mamut lanceert loonprogramma

(Hoofddorp, 30 november, 2004) Mamut lanceert Mamut Loon als onderdeel van Mamut's initiatief om complete en geïntegreerde zakelijke software oplossingen aan te bieden tegen de beste prijs-prestatie verhouding in de markt. Mamut en Microloon B.V. zijn een samenwerking aangegaan om gezamenlijk het beste loon- en personeelsadministratieprogramma voor het MKB in Nederland te ontwikkelen en aan te bieden.

In Juni 2004 hebben Mamut en Microsoft Corporation gezamenlijk het Small Business Concierge initiatief aangekondigd, een samenwerking die zich richt op de ambitie om complete zakelijke software oplossingen aan te bieden, voor kleine ondernemingen in Europa met 1-50 medewerkers. De overeenkomst tussen Microloon en Mamut is aangegaan om deze ambitie verder te verwezenlijken.

Een financieel-administratieve totaaloplossing

Mamut Business Software (MBS) is een financieel-administratieve totaaloplossing die kleine en middelgrote ondernemingen helpt om efficiënter te opereren door de aandacht te leggen op deling van informatie, het optimaliseren van efficiency, en op lagere kosten en een hogere omzet. Mamut is voortdurend bezig met het verder ontwikkelen van haar geïntegreerde oplossingen op het gebied van CRM, verkoopondersteuning, financiële administratie, e-commerce en personeelsadministratie.


- Mamut Loon wordt aangeboden aan klanten die functionaliteit op het gebied van loon- en personeelsadministratie wensen, voor slechts ¤ 99,- excl. BTW. Het loon- en personeelsadministratie programma completeert de Mamut Business Software productserie, en zorgt voor een zeer complete zakelijke totaaloplossing, zegt Dave Kroder, Business Development Manager, Mamut Software B.V.

Mamut legt haar aandacht voor 100% op het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke oplossingen voor het MKB segment. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1994 heeft Mamut voortdurend gezorgd voor de verdere ontwikkeling van complete en gebruiksvriendelijke oplossingen voor CRM, verkoopondersteuning, inkoop/logistiek, financiële administratie en e-commerce.


---

Over Microloon

Microloon is opgericht in 1988 en heeft zich een belangrijke positie in de markt verworven. Microloon is gespecialiseerd in loon- en salarissoftware en de mensen achter Microloon hebben zich al sinds 1979 gespecialiseerd in loon- en salarissoftware voor het midden- en kleinbedrijf. Microloon heeft ruim 2300 gebruikers. Meer informatie over de onderneming en haar producten is te vinden op www.microloon.nl

Over Mamut
Mamut (OSE 'MAMUT'), opgericht in 1994, is een toonaangevende leverancier van financieel-administratieve oplossingen voor kleine en middelgrote ondernemingen in Europa. Mamut biedt complete en gebruiksvriendelijke oplossingen tegen de beste prijs-prestatie verhouding in de markt, met geïntegreerde oplossingen voor de financiële administratie, verkoopondersteuning, relatiebeheer (CRM), inkoop/logistiek, personeel, projectbeheer en e-commerce. Meer dan 75.000 gebruikers in Europa vereenvoudigen hun dagelijkse werkdag met Mamut. Meer informatie over de onderneming en haar producten is te vinden op www.mamut.nl.

Voor meer informatie, contact:
Dave Kroder, Business Development Manager, Mamut, telefoon: 023 - 568 93 91 / 06 - 55 88 30 31 Leo Overvoorde, Manager Sales & Marketing, Microloon, telefoon: 010 -- 404 70 00

Best Regards,
Dave Kroder
Business Development Manager, Mamut Software BV
Tel: +31 (0)23 568 93 91
Mob: +31 (0)6 55 88 30 31
Fax: +31 (0)23 568 91 11
e-mail: davek@mamut.nl
http://www.mamut.nl