NATIONALE VACATUREBANK.NL

Samenwerking NBBU en NationaleVacaturebank.nl

NBBU- de branchevereniging voor uitzendondernemingen in het MKB en NationaleVacaturebank.nl, de grootste banensite van Nederland, bundelen de krachten om de marktposities te versterken.

Door deze samenwerking kunnen beschikbare vacatures voor leden van de NBBU voordeliger worden gepubliceerd en sneller worden ingevuld. 'NBBU staat voor betrouwbaarheid en dienstbaarheid, dus dat zoeken we ook in onze partners, zoals NationaleVacaturebank.nl', aldus de heer Neef, directeur van NBBU.

'Onze leden kunnen middels het NBBU-lidmaatschap fors te besparen op hun advertentiekosten. Wat ons aanspreekt in NationaleVacaturebank.nl is de kwaliteit die ze leveren en het bezoekersprofiel dat goed aansluit bij het profiel van ons marktsegment.'

Door deze samenwerking kunnen de NBBU-uitzendbureaus al hun vacatures plaatsen op NationaleVacaturebank.nl. Dit zorgt voor een nog groter aanbod van vacatures op deze banensite. 'Een groter vacatureaanbod zorgt voor meer werkzoekenden op onze website. Meer werkzoekenden betekent sneller invullen van de openstaande vacatures. En we weten allemaal dat openstaande vacatures veel geld kosten', aldus Anne de Vries, Key Account Manager bij NationaleVacaturebank.nl.

Over NBBU
De NBBU is een brancheorganisatie die de belangen behartigt van meer dan 300 aangesloten kleine en middelgrote werkgevers/ondernemers in de uitzendbranche.
De eigen NBBU CAO geeft aan opdrachtgevers een grote mate van flexibiliteit bij het inlenen van tijdelijke arbeidskrachten.

Over NationaleVacaturebank.nl
NationaleVacaturebank.nl is de grootste banensite van Nederland met een aanbod van meer dan 20.000 vacatures. Maandelijks heeft de website meer dan 1,8 miljoen bezoekers, waarvan 51% hoger opgeleid is, 44% MBO en 5% LBO.

Noot voor de redactie,