Politie Noord-Holland-Noord

Hoorn en omgeving, dinsdag 30 november

Hoorn 30-11-2004 - 15.30 uur

Inbraak winkelbedrijf

Hoorn, dinsdag 30 november 2004.

In de nacht van maandag op dinsdag werd ingebroken in een winkel aan het Betje Wolfplein. Men kwam in het pand door het vernielen van een raam. Vanuit de winkel werden twee televisietoestellen met ingebouwde dvd-speler weggenomen. Getuigen zagen een donkerkleurige auto van het Betje Wolfplein wegrijden. Deze auto werd kort daarop door de politie aangetroffen in de directe omgeving. De inzittenden voldeden echter niet aan het opgegeven signalement.

Elektrisch gereedschap gestolen

Hoorn, maandag 29 november 2004.

Maandagmiddag tussen 13.15 en 14.55 uur werd ingebroken in een schuur achter een woning aan de Jupiterhof. Hoe men in het schuurtjes is gekomen is niet duidelijk geworden. De bewoner mist drie koffertjes met daarin elektrisch gereedschap.

Computer uit school gestolen.

Hoorn, dinsdag 30 november 2004.

In de nacht van maandag op dinsdag werd ingebroken in een schoolgebouw aan de Dampten. Men kwam in het gebouw door het vernielen van een raam in één van de klaslokalen. Vanuit dit lokaal werden een computer ontvreemd. Vorige week werd in dezelfde school ingebroken. Ook toen werd een computer ontvreemd. Het is niet bekend of deze inbraak door is gepleegd door dezelfde dader(s).