Ingezonden persbericht


Persbericht

Holland House exclusief Benelux distributeur van FormTrap

Strategische samenwerking biedt kostenbesparing in documentdistributie en professionele presentatievormen van klantcommunicatie

Chippendale (Australië)/Brakel, 30 november 2004 - Holland House, marktleider op het gebied van print- en output managementoplossingen, is door TCG Information Systems benoemd tot exclusief distributeur van FormTrap in de Benelux. FormTrap is een intelligente documentoplossing voor het opmaken, verrijken, opslaan, archiveren en afleveren van bedrijfscommunicatie zoals facturen, verkooporders, brieven en labels. FormTrap kan naadloos worden geïntegreerd met het outputmanagement systeem Unispool van Holland House en complementeert het aanbod van outputkanalen met onder andere web, e-mail, fax en archief. FormTrap is tevens zeer geschikt als standalone oplossing.

Bedrijfscommunicatie ziet er met FormTrap professioneel en verzorgd uit. Door middel van onder andere kleurgebruik, beeld, lettertypes, handtekening kunnen bedrijven zich in klantcommunicatie onderscheiden ten opzichte van hun concurrenten. FormTrap maakt kostbare opslag van voorgedrukte formulieren en handmatige handelingen overbodig. Het bespaart dus niet alleen tijd en geld maar maakt bedrijfsprocessen minder complex en verhoogt de productiviteit. FormTrap is platformonafhankelijk en is beschikbaar voor de meest gangbare systemen. Het kan prima worden geïntegreerd met bestaande bedrijfssoftware.

Verschillende componenten

FormTrap is opgebouwd uit verschillende componenten, die tezamen ruwe bedrijfsdata transformeren tot professionele, gepersonaliseerde documenten. Zo is FormTrapDesign de tool om de lay-out van documenten vanaf de eigen PC te creëren en ontwerpen. De designerinterface heeft uitgebreide mogelijkheden zoals het gebruik van kleur, tabellen, afbeeldingen, barcodes en andere grafische elementen. FTDesign is gebaseerd op Windows en daardoor erg eenvoudig in gebruik.

Selectie outputkanalen

Na ontwikkeling van de lay-out worden de formulieren geladen op de host server waar de FormTrap spooler op draait. Het outputkanaal (web, e-mail, fax, archief, printer) kan per documenttype worden geselecteerd en aangepast. Bovendien kan de lay-out afhankelijk worden gemaakt van het type bestemming. Zo kan de lay-out van een faxbericht er anders uitzien dan de opmaak van hetzelfde bericht dat er via de reguliere post uitgaat. In productie voegt FormTrap de ruwe data uit de bedrijfsapplicatie uiteindelijk samen met de lay-out tot een professioneel, verzorgd bedrijfsdocument.

Marketingboodschap en cross-selling

FormTrap biedt de mogelijkheid om de inhoud van bestaande data bepalend te laten zijn voor de uiteindelijke presentatie en lay-out van het document. Zo kan er bijvoorbeeld automatisch een marketingboodschap worden toegevoegd aan een factuur als daarop een bepaald artikel voorkomt. Vanuit één datafile kunnen eventueel ook meerdere varianten van documenten, met verschillende informatie worden geproduceerd.

Vertrouwelijke data onderdrukken

Via het Print Logic component kunnen irrelevante en/of onbruikbare gegevens worden onderdrukt. Zo kunnen vertrouwelijke klantgegevens worden onderdrukt in alle externe communicatie en kunnen op een pakbon alle financiële details worden weggelaten en de adresgegevens benadrukt. Print Logic stemt de te printen gegevens dus af op de specifieke ontvanger van een bepaald document.

Berend Hofman, Managing Director Holland House is blij door TCG Information Systems geselecteerd te zijn als Benelux distributeur van FormTrap. "FormTrap helpt organisaties flexibeler om te gaan met hun klantcommunicatie en die af te stemmen op veranderende wensen en eisen van deze tijd. Duidelijke pluspunten zijn de verbeterde, dynamische presentatiemogelijkheden van bedrijfscommunicatie en een flinke kostenbesparing in de distributie van documenten."

Paul Green, Managing Director bij TCG Information Systems is verheugd over de strategische samenwerking met Holland House "Als nieuwe distributeur staat Holland House borg voor een optimale dienstverlening aan nieuwe relaties in de Benelux. Als partner zullen ze in de toekomst een duidelijke bijdrage leveren aan vergroting van ons marktaandeel in deze regio. Bovendien biedt deze samenwerking ons de mogelijkheid om uitstekende feedback te krijgen vanuit de SAP-omgevingen omdat Holland House daar sterk vertegenwoordigd is. '

Holland House B.V., Postbus 3000, 5306 ZX Brakel Tel. : 0418-673000 Website: www.hollandhouse.com

Over Holland House

Holland House is marktleider op het gebied van open print/outputmanagement systemen. De software wordt op de markt gebracht via een omvangrijk internationaal distributienetwerk. Het hoofdkantoor van Holland House is gevestigd in Brakel. Het voornaamste product van Holland House is UNISPOOL, een zeer flexibel print/outputmanagement systeem, bedoeld voor multi-platform netwerkomgevingen van organisaties, waar outputmanagement een kritieke factor voor de bedrijfsvoering is. UNISPOOL wordt gebruikt bij gerenommeerde, wereldwijd opererende organisaties, zoals Man Nutzfahrzeuge, Rowenta Werke, STMicroelectronics, Zuiveringsschap Hollandse Eilanden en Waarden, Fraser Paper en L'Air Liquide.

Over TCG Information Systems

TCG Information Systems is opgericht in 1978 en heeft sindsdien haar sporen verdiend in het ontwikkelen van eersteklas print en barcode oplossingen. Het hoofdkantoor van TCG staat in Sydney, Australië en de producten worden op dit moment geleverd in drie belangrijke geografische gebieden - Azië Pacific, Noord-Amerika en Europa.

FormTrap werd voor het eerst gelanceerd in 1993 vanuit een achtergrond van bewezen print oplossingen en werd dusdanig ontwikkeld dat het printdata van praktisch elke applicatie op praktisch elk systeem accepteert. FormTrap werd al snel TCG's vlaggenschipproduct en is sindsdien uitgegroeid tot een compleet elektronisch document ontwerp- en afleversysteem.

Meer informatie: www.formtrap.com


---Ingezonden persbericht