Politie Haaglanden


Snelkraak in Keizerstraat

Den Haag - De recherche van Bureau Scheveningen vraagt getuigen naar aanleiding van een snelkraak. Op woensdag 24 november omstreeks 03.10 uur, komt er een melding van een inbraak in de Keizerstraat in Den Haag.

Getuigen zien dat vier mannen, in het zwart gekleed en met bivakmutsen op, vuilniszakken met kleding in een auto gooien. Daarna gaan zij er met de auto vandoor. Door de getuigen wordt het kenteken van deze auto genoteerd: XF-31-ZG. Dit blijkt een grijze Opel Kadett te zijn. Uit onderzoek blijkt dat deze auto in die zelfde nacht of avond gestolen te zijn vanaf de Wieringsestraat in Den Haag en dat de eigenaar van deze auto niets met de inbraak te maken heeft. Kort na de inbraak wordt de auto aangetroffen in de Pluvierhof in Den Haag.

Politie Haaglanden heeft de volgende vragen:

* Wie is er getuige geweest van de inbraak in de Keizerstraat bij de kleding zaak?

* Wie heeft op dinsdagavond 23 november gezien dat de grijze Opel Kadett vanaf de Wieringsestraat werd weggenomen?
* Wie heeft gezien dat deze auto in de nacht van dinsdag 23 november op woensdag 24 november omstreeks 03.15 uur werd geparkeerd in de Pluvierhof of weet wie er in deze auto heeft gezeten?
* Een van de inbrekers ging tijdens de inbraak door zijn enkel en loopt nu enigszins mank wie kan daar iets over vertellen?
* Bij de inbraak werd kleding weggenomen. Mogelijk dat men deze kleding nu te koop wordt aangeboden en kan ons daarover iets vertellen.

Uw tip

Heeft u informatie over deze zaak? Neem dan contact op met Politie Haaglanden, Bureau Scheveningen, op telefoon nummer: 0900-8844 (lokaal tarief).