7x24. nl

Bom onder softwareprijzen

7x24.nl verlaagt prijzen online software dramatisch

AMSTERDAM, 20041130 -- Op het moment dat veel bedrijven een beslissing nemen over een (nieuw) boekhoudpakket wil De BedrijvenBank een doorbraak forceren voor online werken. Internetboekhouden op www.7x24.nl gaat van 350 euro (en meer) per jaar, naar 79 euro per jaar. Hetzelfde geldt voor online relatiebeheer en factureren: van 350 per jaar naar 79 euro p.j.



Met deze absolute bodemprijzen zullen in december veel ondernemers kiezen voor online software. Internetboekhouden van 7x24.nl bestaat nu 4 jaar en is het meest uitgebreide boekhoudpakket op de Nederlandse markt. Het wordt nu ook een all-in pakket. Moest tot op heden apart betaald worden voor de jaarrekening en andere extra's, vanaf nu zit zelfs de jaarrekening in de prijs van 79 euro per jaar. Ook de verplichte elektronische BTW-aangifte kan zonder extra kosten worden gedaan. Andere extra's die nu standaard in de lage prijs van 79 euro zitten, zijn het zonder tussenkomst van de gebruiker automatisch boeken van de afschrijvingen (volgens de wettelijke bepalingen), het continu uitvoeren van een hele reeks fiscale controles die normaal pas bij een boekencontrole worden gedaan, een Virtuele Accountant die online zeer uitgebreide MKB-rapporten samenstelt; het online kunnen meekijken en -werken van de externe boekhouder, zeer fraaie grafische weergave van kosten, inkopen en verkopen in grafieken en statistieken, en integratie met andere producten zoals online relatiebeheer en factureren.


De prijs van 79 euro per jaar is minder dan de onderhoudskosten bij andere pakketten, en voor de 7x24-software hoeft geen aanschafprijs te worden betaald.