Koninklijk Horeca Nederland

Landelijke Horeca actie voor de CliniClowns

Persbericht 30 november 2004
Discotheken zamelen geld in voor Cliniclowns
Landelijke Horeca actie voor de CliniClowns
UITGEEST/ WOERDEN, datum 2004 -- Op initiatief van Discotheek Bobs uit Uitgeest organiseren diverse discotheken van Koninklijk Horeca Nederland in het weekend van 3, 4 & 5 december 2004 een unieke actie voor CliniClowns Nederland. Zij willen zoveel mogelijk geld ophalen voor CliniClowns, omdat heel veel zieke kinderen niet in de gelegenheid zijn om gezellig uit te gaan en toch ook moeten kunnen blijven lachen. Om de bezoekers van de discotheken te betrekken bij deze actie, zullen er je blijft lachen collectedozen op de bars worden neergezet en is de Crew van de deelnemende discotheek herkenbaar aan een rode CliniClown-neus.

De stichting CliniClowns Nederland is er voor kinderen die het moeilijk hebben door ziekte, trauma of handicap. CliniClowns biedt hen afleiding en plezier, waardoor zij hun ziekte even kunnen vergeten. Met behulp van donateurs hopen zij dit nog heel lang en met veel plezier te kunnen blijven doen. De discotheken vinden dit een geweldig initiatief en hopen dan ook door middel van dit weekend ervoor te kunnen zorgen dat nog veel meer kinderen door de CliniClowns kunnen blijven lachen.

Tijdens dit speciale weekend zullen alle discotheken op hun eigen unieke wijze ervoor zorgen dat zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor de CliniClowns. De deelnemende discotheken doneren een gedeelte van de omzet/recette aan de CliniClowns. Uiteraard krijgen de bezoekers van de discotheken ook de gelegenheid om geld te doneren en worden zij actief betrokken bij deze actie. Overal zullen voldoende collectebussen aanwezig zijn.

In alle discotheken zal er in dit weekend op speciale wijze aandacht aan de actie worden besteed. Samen met de bezoekers wordt gezorgd dat zieke kinderen kunnen blijven lachen.

Deelnemende discotheken zijn herkenbaar aan de speciaal voor deze actie ontworpen posters, met de slogan: Je blijft lachen! De volgende discotheken maken deel uit actie.

a.. Bobs; Uitgeest
b.. Stadscafé de Ontmoeting; Oss
c.. Moetsjo Danscafé; Oss
d.. Discotheek de Treemter; Grou
e.. Bardancing The Legend; Sneek
f.. Lucky & Co; Rijssen
g.. Danscentrum Hans van Schaik; Huizen
h.. Pake Sake; Goes
i.. Kelder Opa Kees; Goes
j.. Discotheek Joy; Cadzand-bad
k.. Discotheek Locomotion; Zoetermeer
l.. The Thalia Lounge; Rotterdam
m..The One; De Kwakel
n.. Club Doubler; Hillegom
o.. De Stadsherberg; Enkhuizen
p.. Danscafé Eindelijk; Almere
q.. Disco Inferno; Nijmegen
r.. Brothers; Bunnik
s.. Time Out; Gemert
t.. Dans- & Uitgaansgelegenheid Bollee; Rhenen

Alle aangesloten discotheken nodigen iedereen uit om van dit weekend een groot succes te maken. Uw entree en donaties geven u als bezoeker van de discotheek een topavond en bezorgen kinderen met een ziekte, trauma of handicap een onvergetelijke ervaring, de entree en donaties zorgen ervoor dat de CliniClowns de kinderen deze ervaring kunnen geven.

---

Noot voor de redactie