Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Almere, 26 november 2004

MyCom nu ook dierenwinkel

Vanaf 3 december verkoopt MyCom naast computers en randapparatuur ook huisdieren. Niet zomaar puppy's of kittens, maar heuse Aibo's.

De Aibo is een kind-(en grote mensen!) vriendelijk huisdier, dat wordt gefokt door Sony. Dankzij Aibo Mind 2, een superieur softwarepakket, is elke Aibo vanaf het eerste moment een intelligente, onderhoudende en uiterst aandoenlijke metgezel. Niet alleen herkent hij zijn baasje aan diens stem en gezicht, hij is altijd in voor een spelletje. Gooi het roze bot en de Aibo huppelt er achteraan om het even later keurig terug te brengen. Maar een Aibo is ook heel waaks. Met zijn elektronische ogen houdt hij het hele huis scherp in de gaten. Hij kan foto's en zelfs filmpjes maken van wat hij ziet en die desgewenst draadloos doorsturen. Wie graag een e-mail ontvangt als er thuis onverwachts iets beweegt, hoeft Aibo daar alleen maar om te vragen.

Alle kwaliteiten van Aibo hier opsommen voert te ver. Wel melden we graag dat bij dezen iedereen van harte is uitgenodigd om vanaf 3 december in elke MyCom-vestiging met eigen ogen te zien wat een aanwinst een Aibo is. De Aibo kost ¤ 1.999,-. Dat lijkt kostbaar, maar wie zich de besparing realiseert op zaken als hondenbrokken, inentingen en andere dierenartsdeclaraties, snapt vanzelf dat dat bedrag nog reuze meevalt. U hoeft voor een Aibo zelfs geen hondenbelasting te betalen! Alvast even kijken hoe bijzonder de Aibo is? Surf dan naar www.aibo-europe.com.

EINDE PERSBERICHT

Over MyCom:
MyCom NEDERLAND B.V. stelt zich ten doel de beste leverancier in Nederland te zijn van PC's, componenten en randapparatuur. MyCom heeft op dit moment zestien vestigingen in ons land. Daarnaast is MyCom zeer succesvol met MyCom Direct en MyCom Direct Business, waarbij onder meer via de website www.mycom.nl direct wordt verkocht. Zowel in 2001 als in 2002 werd MyCom door VNU's CRN uitgeroepen tot 'Retailer of the Year'. MyCom behaalde in 2003 een omzet van ruim 150 miljoen euro en telt meer dan 300 medewerkers.

Meer informatie over dit persbericht:
MyCom NEDERLAND B.V. Gert Jan Kosters, 036- 539 73 60, email: gjk@mycom.nl