Gemeente Lisse

Kanaalstraat morgen weer geheel open voor verkeer!

Lisse, 2 december 2004

Vrijdag 3 december a.s. wordt aan het eind van de middag de Kanaalstraat weer geheel opengesteld voor verkeer. Daarmee komt een eind aan de eerste fase van het project dat onder meer de reconstructie van een deel van de Broekweg (gedeelte Hyacinthenstraat Kanaalstraat) en de herinrichting van een deel van de Kanaalstraat (gedeelte Broekweg Gladiolenstraat) omvat. De werkzaamheden die nu zijn afgerond betreffen het vervangen van de riolering gecombineerd met werkzaamheden van de Nutsbedrijven ter plaatse van het kruispunt Kanaalstraat-Broekweg. De eerste fase is hiermee een week eerder afgerond dan oorspronkelijk gepland.

Aansluitend gaat de tweede fase van start, namelijk de werkzaamheden aan de Broekweg. Het verkeer wordt afgewikkeld via de Kanaalstraat. De derde en laatste fase betreft de herinrichting van de Kanaalstraat. Tijdens deze werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid via de Broekweg.

Na de herinrichting van de Kanaalstraat wijzigt de verkeerssituatie. In het gedeelte Broekweg-Gladiolenstraat wordt dan eenrichtingsverkeer m.u.v. (brom)fietsers ingesteld in de richting van het centrum.

De verwachting is dat de totale werkzaamheden, afhankelijk van de weersomstandigheden, in april zijn uitgevoerd.

Foto: Persbericht