Heuvelrug 10.15 uur

Utrecht 03-12-2004 - Nieuwsbericht district Heuvelrug

Hennepkwekerij opgerold

ACHTERBERG Donderdagochtend heeft de politie een hennepkwekerij in een woning aan de Middelbuurtseweg opgerold. In totaal werden 115 hennepplantjes aangetroffen en werd diefstal van stroom gecontroleerd. De 54-jarige eigenaar is reeds door de politie verhoord.

Botsing fietsers

MAARSBERGEN Donderdagmiddag omstreeks 14.15 uur vond op de Woudenbergseweg een botsing plaats tussen een fietser en een tegemoetkomende racefietser. Doordat zij moesten uitwijken voor een andere groep fietsers, kwamen zij met elkaar in aanraking. De 71-jarige man op de racefiets raakte met zijn hoofd het asfalt en raakte hierdoor zwaar gewond en is met spoed naar het UMC te Utrecht gebracht. De andere fietser, een 14-jarige jongen uit Wijk bij Duurstede, liep geen verwondingen op. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Jeugdige vernielers aangehouden
VEENENDAAL Donderdagavond omstreeks 21.00 uur heeft de politie na een melding van getuigen drie jongens op de Lucretia van Merkenlaan aangehouden in verband met vernieling van autos. De jongens van 13, 14 en 15 jaar en afkomstig uit Veenendaal worden verdacht van vernieling van spiegels en ruitenwissers. Alledrie zijn op het politiebureau verhoord.