Stad Utrecht, 09.45 uur

Utrecht 03-12-2004 - Nieuwsberichten districten stad Utrecht

Bestuurders onder invloed

UTRECHT De politie heeft in de nacht van donderdag 2 op vrijdag 3 december een man aangehouden voor het rijden onder invloed.

Rond 02.40 uur zagen agenten een bestuurder niet handsfree bellen. Op het Janskerkhof kreeg de 20-jarige man uit Nieuwegein een stopteken. Op het moment dat de agenten de man aanspraken roken zij een sterke alcohollucht. Na een eerste blaastest bleek dat de man te veel gedronken had.

Hij werd aangehouden en voor een ademanalyse overgebracht naar het bureau. Uiteindelijk wees de ademanalyse 525 ug/l uit.De Nieuwegeiner kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van vijf uur.

UTRECHT Op de Catharinesingel werd in de nacht van donderdag 2 op vrijdag 3 december een man aangehouden voor het rijden onder invloed. De 43-jarige bestuurder uit Houten kreeg omstreeks 00.10 uur een stopteken en moest een blaastest afleggen. Hieruit bleek dat hij te veel gedronken had. Op het bureau wees de ademanalyse 425 ug/l uit. Met een proces-verbaal en een rijverbod van vier uur werd hij naar huis gestuurd.

Straatroof

UTRECHT Op de Raoul Wallenberglaan vond donderdagavond een straatroof plaats waarbij een vrouw het slachtoffer werd.

Een 30-jarige vrouw uit Utrecht wilde omstreeks 23.15 uur haar voertuig op de Raoul Wallenberglaan parkeren. Op het moment dat zij ging inparkeren werd plotseling haar zijruit van de auto ingeslagen door een onbekende jongen. De jongen griste haar tas van de voorstoel en rende weg in de richting van de Admiraal Helfrichlaan.

De politie is op zoek naar getuigen van deze straatroof. Heeft u informatie, belt u dan met de politie van het district Marco Polo, tel.: 0900 88 44.