Gemeente Stein


Verkeersmaatregelen
03-12-2004

Het college van B&W van Stein is van plan een parkeerverbod in te stellen op de volgende wegen:

- Paalweg, aan beide zijden van de weg in het doodlopende gedeelte vanaf de cul du sac (draaikom) tot aan de Jumbo supermarkt;
- Catsopperhof, aan beide zijden van de weg vanaf de toegangsweg Mergelakker;

- Havenstraat, een eenzijdig parkeerverbod vanaf het punt tegenover Duikcentrum Aegir tot aan de T-splitsing met de Hoogenweg ter hoogte van huisnummer 10.
Deze maatregelen worden uitgevoerd door het plaatsen van borden model E01 van bijlage 1 van het RVV 1990.

Deze maatregelen worden uit oogpunt van verkeersveiligheid, ter bescherming van weggebruikers en passagiers en het zoveel mogelijk waarborgen van de vrijheid van het verkeer noodzakelijk geacht. Met deze maatregelen wordt de bereikbaarheid van de Paalweg, Catsopperhof en Havenstraat voor hulpdiensten gewaarborgd.

De ontwerpbesluiten met alle relevante stukken liggen tijdens de openingsuren van het gemeentehuis gedurende 2 weken tot en met 24 december 2004 ter inzage. Tijdens deze termijn kunnen de belanghebbenden zienswijzen schriftelijk of mondeling kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan Burgemeester en Wethouders van Stein, Postbus 15, 6170 AA Stein.

Belanghebbenden die mondeling zienswijzen kenbaar willen maken kunnen hierover een afspraak maken met mevrouw M. Vliegen, tel. (046) 435 92 28 van de afdeling Openbare Werken en Verkeer