Ingezonden persbericht


Persbericht

INFORMATICA BENOEMD ALS GECERTIFICEERD SOFTWAREPARTNER VOOR PEOPLESOFT® ENTERPRISE

PERFORMANCE MANAGEMENT

~ PeopleSoft-klanten profiteren nu optimaal van Informatica s data-integratieplatform ~

Nieuwegein, 3 december 2004 Informatica Corporation (Nasdaq: INFA), marktleider op het gebied van data-integratiesoftware, maakt bekend dat het de status van gecertificeerd softwarepartner voor PeopleSoft® Enterprise Perfomance Management heeft bereikt. PeopleSoft (Nasdaq; PSFT) heeft Informatica s data-integratietechnologie gecertificeerd voor gebruik met zijn EPM-suite voor analytische applicaties. Dankzij deze certificering kunnen klanten hun investeringen in Informatica-technologie aanwenden om data uit PeopleSoft-applicaties te halen, te transformeren en te laden in PeopleSoft s Enterprise Warehouse.

Met het data-integratieplatform van Informatica hebben klanten van PeopleSoft nu toegang tot data vanuit verschillende bronnen die door de verschillende PeopleSoft-oplossingen, zoals PeopleSoft Enterprise-, EnterpriseOne-, World- en Enterprise Performance Management (EPM) gebruikt worden. De certificering door PeopleSoft zorgt ervoor dat de ondersteuning voor meer dan 500 PeopleSoft EPM-klanten, die momenteel gebruik maken van het Informatica-platform, gewaarborgd blijft.

Informatica s status als gecertificeerd softwarepartner voor EPM creëert voordelen voor onze wederzijdse klanten, zei Chris Leone, vice president van EPM product strategy bij PeopleSoft. Onze klanten zijn verzekerd van doorlopende support voor Informatica s data integratie technologie.

Onze status van gecertificeerd partner zorgt ervoor dat onze klanten door kunnen gaan met het succesvol benutten van Informatica s technologie in de oplossingen van PeopleSoft. Op deze manier blijft de investering die klanten hebben gedaan in Informatica en PeopleSoft gewaarborgd, zegt John Entenmann, executive vice president of corporate strategy and marketing bij Informatica. We zijn zeer tevreden dat we onze wederzijdse klanten dit extra voordeel kunnen bieden.

Het enterprise data-integratieplatform van Informatica helpt organisaties om tijd, kosten en risico s die verbonden zijn aan complexe integratie-initiatieven te reduceren. Bovendien integreert het data-integratieplatform data vanuit verschillende bronnen - inclusief legacy- en mainframesystemen - om zo te voldoen aan de eisen van elk enterprise data-integratieproject.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Informatica
Informatica Corporation is de marktleider op het gebied van data-integratiesoftware. Dankzij het gebruik van Informatica producten kunnen bedrijven toegang krijgen tot hun informatiebezittingen en deze visualiseren en controleren. Hierdoor worden bedrijfsprestaties verbeterd en de winstgevendheid verhoogd, terwijl de supply chain wordt gestroomlijnd en er pro-actief kan worden ingespeeld op naleving van geldende wet- en regelgeving issues. Meer dan 2.100 organisaties over de hele wereld vertrouwen op Informatica als oplossing voor al hun behoeften op het gebied van data-integratie en business intelligence. Kijk voor meer informatie op de website van Informatica: http://www.informatica.com/nl.

###

Voor meer informatie over Informatica kunt u contact opnemen met: Informatica Nederland
Maaike Hilbrand, Senior Marketing Manager
Tel: 030-6086701 / 06-51553760
E-mail: mhilbrand@informatica.com

Voor verdere persinformatie kunt u contact opnemen met: Lilian van Tongerlo van LEWIS, het IT PR bureau
Tel: 040 235 46 00
E-mail: lilianv@lewispr.com

###

Notitie: Informatica is een geregistreerd handelsmerk van Informatica Corporation in de Verenigde Staten en in rechtsgebieden over de hele wereld. Alle andere bedrijfs- of productnamen kunnen handelsmerken of handelsnamen zijn van de respectievelijke eigenaren.

LEWIS Global Public Relations

Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com