Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Achterhoek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT ACHTERHOEK


3 december 2004


Eibergen - Met auto tegen boom


Een 25 jarige automobilist uit Ahaus Wessom (D) botste donderdagmorgen op de Winterswijkseweg frontaal tegen een boom. De man reed rond 06.50 uur richting Eibergen. De man verklaarde dat hij even niet had opgelet en met volle vaart tegen een boom was gereden. Hij raakte niet gewond en had een paar kleine schaafwondjes, de auto was zwaar beschadigd.


Doetinchem - Drankrijder betrapt


Agenten hebben in de nacht van donderdag op vrijdag bij een controle op de Wijnbergseweg een 43 jarige automobilist uit Etten betrapt op rijden onder invloed van alcohol. Hij blies op het politiebureau 484 ugl en dat is een promillage van 1,1. De man kreeg een boete.


Ulft - Meerdere inbraken in auto's


In de nacht van woensdag op donderdag werd in zeker vijf auto's ingebroken. Dit gebeurde in de Tarwestraat (3x), Mr. Reigerstraat en de FB Deurvorststraat. Van de auto's werd een ruit vernield en/of het portierslot vernield. Weggenomen werden onder andere een MP3 speler en cd's.


Silvolde - Inbraak in woning


In een woning aan de Kwartelstraat werd donderdag ingebroken. Hoe men in de woning wist te komen, is niet bekend. Weggenomen werd een mobiele telefoon.


Laag Keppel - Fietsverlichting niet in orde


Donderdagmorgen bleek bij een controle op de Rijksweg dat de verlichting van 17 fietsers niet in orde was. De fietsers kregen een bekeuring van E 25,-. Verder werd een bromfietser bekeurd voor het overschrijden van de constructiesnelheid.


Doetinchem - Door rood


Donderdagmorgen werden bij controle op het Stationsplein 19 fietsers bekeurd voor het negeren van het rode licht. Bij controle op de Dichterenseweg werden vijf bekeurd voor het niet in orde hebben van de fietsverlichting.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

055 - 548 60 58

055 - 548 60 52



---- --