YEAHRONIMO MEDIA VENTURES INC.

Yeahronimo biedt op tender uitzendrechten Eredivisievoetbal

Yeahronimo Media Ventures Inc. (YMV) heeft op 1 december 2004 geboden op de uitzendrechten van het Eredivisievoetbal. YMV is al twee seizoenen licentiehouder voor de levering van beelden van Eredivisievoetbal via Internet. Bij het bod op de uitzendrechten is het YMV vooral te doen om het pakket live-wedstrijden. Het is de bedoeling deze via een betaalmodule aan te bieden aan 100% van de huishoudens in Nederland. Deze dekking zal bereikt kunnen worden zonder diepgaande investeringen in de infrastructuur. Daarom zal YMV de uitzendingen zowel distribueren via de satelliet, als breedband en de kabel. Hiermee biedt het bedrijf een unieke propositie die anticipeert op de snelle opmars van digitale mediadistributie en de digitale box die gebruikmaakt van Windows Media Center.

Een onderscheidend onderdeel van het aanbod van YMV is de ontwikkeling van achttien clubthemakanalen die zowel via de clubs als de eredivisie zullen worden aangeboden. Hiermee komt de onderneming tegemoet aan de vele wensen en behoeften die er bij de verschillende supportersverenigingen leven.

YMV is een marktleider van digitale mediaservices en software. Consumenten gebruiken de service van YMV voor het vinden, afspelen, kopen en onderhouden van digitale content, zoals muziek, video, live-evementen en games. Tv-zenders, content-eigenaren, mediabedrijven en gewone bedrijven gebruiken de producten en diensten van YMV voor content-creatie, distributie en levering van digitale media naar pc's, mobiele apparatuur en andere consumentenelektronica. YMV wordt erkend als pionier in de ontwikkeling van de technologie voor IP-distributie en productie van digitale content als een integraal concept via internet en satelliet.
YMV heeft deze technologie gebruikt voor de opbouw van een grote klantenkring, bestaande uit consumenten, mediabedrijven, content-eigenaren en netwerkoperators die deze producten gebruiken voor creatie, live-uitzenden en het downloaden van betaalde legale content.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:


- Yeahronimo Media Ventures Inc.

- Marcus Muller

- Tel. 035-5430507 of 06-51722779

- press@yeahronimo.com


03 dec 04 15:51