Politie Drenthe

Vrijdagmiddag

Hoogeveen 03-12-2004

Fietster gewond
ASSEN Bij een aanrijding op de kruising van de Minervalaan met de Weiersstraat in Assen raakte vrijdagmiddag een 17 jr. fietster uit die plaats gewond. Het meisje is met hoofdletsel per ambulance overgebracht naar het Asser ziekenhuis. De aanrijding ontstond doordat een 26 jr. automobilist geen voorrang verleende aan de fietster.

Inbraken
EMMEN Bij een inbraak in een kantoor en bijbehorende garages aan de D.H. van de Scheerstraat in Emmen zijn in de nacht van donderdag op vrijdag meerdere computers en een compressor gestolen. Men kwam binnen door een deur te forceren.

EXLOO In de nacht van donderdag op vrijdag is ook ingebroken in de voetbalkantine aan de Hoofdstraat in Exloo. Van het gebouw zijn een aantal ruiten vernield. Men mist een aantal kratten bier en wat snoepgoed.

Politie bekeurt fietsers
HOOGEVEEN Bij een controle op de Jonkheer de Jongestraat in Hoogeveen bekeurde de politie vrijdagmorgen 22 fietsers. Drie reden zonder licht. 19 reden aan de verkeerde kant van de weg.

Fietsers botsen
EMMEN Op de kruising van de Kerkhoflaan met de Zuiderstraat in Assen kwamen vrijdagmiddag twee fietser met elkaar in botsing. Een 64 jr. vrouw uit Emmen verleende geen voorrang aan een 16 jr. plaatsgenote. Beide dames kwamen ten val en daarbij raakte de vrouw gewond. Met verwondingen aan haar hoofd is ze per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Dirk Neef verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe tot maandag 08.00 uur. Tel. 0592 45 2475 of 06 - 51 55 7950.