Gemeente Tilburg

GO 04225

Datum
3 december 2004

Extra parkeerplaatsen op het Regenboogterrein

De parkeerdruk in de omgeving Regenboogstraat en Beukenstraat is behoorlijk groot. Regelmatig komt het voor dat mensen hun auto verkeerd parkeren en risico lopen op een bekeuring. Daarom zijn er bewoners die gevraagd hebben of er extra parkeerplaatsen kunnen worden aangelegd op een aantal locaties. Naar aanleiding van deze vraag heeft de gemeente de situatie bekeken. Er kunnen vijf extra parkeerplaatsen worden aangelegd.

Ontwerp

Van de vijf extra parkeerplaatsen komen er drie parkeerplaatsen in de Beukenstraat, één in de Regenboogstraat en één in de Cypresstraat. Aan de achterzijde van deze brief ziet u de tekening waarop de locaties staan aangegeven.

Uitvoering

Als er geen gegronde bezwaren komen tegen de aanleg van deze parkeerplaatsen wordt het werk naar verwachting begin 2005 uitgevoerd.

Meer informatie

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van deze brief dan kunt u contact opnemen met Bianca van Oirschot van gebiedsteam Oude Stad. Ook als u bezwaar heeft tegen deze plannen kunt u met haar contact opnemen. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 013 542 80 75 of via e-mail bianca.van.oirschot@tilburg.nl.


---- --