Politie Zeeland


O-10974-2004 Mishandeling Goes

Op het Molenplein in Goes vond gistermiddag rond 14.01 uur een mishandeling plaats.
Een 22-jarige vrouw uit Goes sloeg een 29-jarige man uit Tilburg in het gezicht. De man uit Tilburg had het verkeer stilgezet op het Molenplein, om een vrachtwagenchauffeur de kans te geven zijn vrachtwagen goed te kunnen parkeren teneinde goederen te kunnen uitladen. De vrouw vond dat zij makkelijk voorlangs de vrachtwagen kon rijden. De vrouw moest, volgens de Tilburger nog even wachten en daar was zij het duidelijk niet mee eens.


Z-10975-2004 Inbraak in bedrijf Terneuzen

In de Noordstraat in Terneuzen is gisternacht rond 04.59 uur ingebroken in een bedrijf.
De dader(s) is/zijn het bedrijf binnengekomen door de toegang te verbreken. Uit het bedrijf werd een klein geldbedrag meegenomen. De politie heeft de zaak in onderzoek.


O-10976-2004 Twee aanhoudingen Goes

Vannacht rond 02.15 uur zijn twee mannen aangehouden wegens het vernielen van fietsen op en rondom de Grote Markt.
De mannen, afkomstig uit Yerseke, van 32 en 25 jaar oud, zijn ingesloten in Torentijd. Door getuigen werd gemeld dat er fietsen waren vernield. De getuigen gaven ook een signalement door. Aan de hand van dit signalement werden de verdachten aangehouden. Vermoedelijk worden zij, na verhoor, weer op vrije voeten gesteld.


Z-10977-2004 Inbraak bedrijf Terneuzen

In een bedrijf aan de Schoolweg in Terneuzen is vannacht rond 00.10 uur ingebroken.
Door de toegang te verbreken is/zijn de dader(s) het pand binnengekomen. Uit de etalage werden enkele goederen weggenomen. De waarde van de weggenomen goederen is bij de politie niet bekend.


O-10978-2004 Onder invloed

In de Beukenstraat in Goes werd vannacht, rond 00.51 uur, een 39-jarige Goesenaar betrapt op het rijden onder invloed.
De man moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij teveel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van een uur en een bekeuring.


O-10979-2004 Onder invloed

In Sint Maartensdijk, op de Provincialeweg, is vannacht omstreeks 00.20 uur een 46-jarige man uit de gemeente Tholen betrapt op het rijden onder invloed.
De man moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij bijna vier maal zoveel had gedronken als is toegestaan. De man moest zijn rijbewijs inleveren en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.