Politie Zeeland


Z-10999-2004 Vrouw aangehouden voor diefstal uit verzorgingstehuis

In een verzorgingstehuis in Terneuzen is vrijdagmorgen een medewerkster aangehouden op verdenking van diefstal van geld van een bewoonster.
De medewerkster, een 22-jarige vrouw uit Terneuzen, wordt ervan verdacht vanaf november 2004 tot heden een aantal keren geld te hebben weggenomen uit de portemonnee van een bewoonster. Het gaat om een geldbedrag van enkele tientallen euro's.
De 22-jarige vrouw werd na verhoor en opmaken van proces-verbaal weer in vrijheid gesteld.


O-11000-2004 Auto total loss na uitwijken tegenligger

Een 19-jarige man uit de gemeente Reimerswaal heeft vrijdagavond zijn auto total loss gereden nadat hij moest uitwijken voor een tegenligger.
De automobilist reed rond 20.30 uur over de Monnikendijk in Krabbendijke toen hij moest uitwijken voor een tegenligger. Hierdoor verloor hij de controle over zijn auto en kwam tot stilstand tegen enkele struiken. De bestuurder kwam met de schrik vrij.


O-11001-2004 Inbraakpoging in auto

Aan de Galentijnsedam te Rilland is in de nacht van donderdag op vrijdag geprobeerd in te breken in een geparkeerde auto.
Schadebedrag is niet bekend.


Z-11002-2004 Vrouw op fiets aangereden

Een 27-jarige vrouw uit Terneuzen is vrijdagmiddag in haar woonplaats geschept door een bedrijfsauto.
De vrouw fietste rond 17.30 uur de Van Steenbergenlaan en kreeg op het kruispunt met de Axelsestraat geen voorrang van een bedrijfsauto, bestuurd door een 42-jarige man uit de gemeente Hulst. De vrouw kwam hierbij ten val en werd met vermoedelijk een hersenschudding overgebracht naar het ziekenhuis.


O-11003-2004 Kop/staartbotsing

Bij een kopstaartbotsing op de Patijnweg in Goes raakten vrijdag rond 18.15 uur twee personenauto's licht beschadigd.
Een 43-jarige automobilist uit Goes remde af voor het verkeerslicht. Een achter hem rijdende personenauto, bestuurd door een 42-jarige plaatsgenote, had dit te laat in de gaten en reed achter op zijn auto.