3 e persbericht van vrijdag 3 december 2004

Eindhoven 03-12-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Vrouw mishandeld

In het Winkelcentrum Woensel is vrijdag rond 18.00 uur een 54-jarige vrouw uit Eindhoven mishandeld door een groepje jongens. Eén jongen pakte de fiets van de vrouw beet waardoor ze moest stoppen. Twee andere jongens probeerden in haar fietstassen te komen. Eén van de jongens sloeg de vrouw vervolgens enkele keren in haar gezicht. Toen de vrouw begon te gillen zijn de jongens gevlucht. De vrouw liep een verwonding in haar gezicht op. De daders zijn drie donkergeklede jongens. Eén van hen is naar schatting tussen de 8 en 10 jaar en de twee anderen tussen de 13 en 15 jaar.

Eindhoven: Verdachte van fietsdiefstal aangehouden

Op de Mathildelaan is vrijdag rond 14.40 uur een 40-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man wordt verdacht van het wegnemen van een fiets vanaf een fietsenstalling aan het 18 Septemberplein eerder die middag. De fiets is in beslag genomen en de verdachte is voor verder onderzoek meegenomen naar het politiebureau.

Helmond: Verdachte met drugs aangehouden

Op het Speelhuisplein is vrijdag rond 17.00 uur een 24-jarige inwoner van Helmond aangehouden. De verdachte had een gripzakje met weet en vijf pilletjes bij zich. Onderzocht wordt of het XTC-pillen betreft. De man is voor verder onderzoek meegenomen naar het politiebureau.

Helmond: Verkeerscontrole

Op de Kasteel Traverse is vrijdagavond een verkeerscontrole gehouden. In totaal werden negen bekeuringen uitgedeeld. Drie voor onverlicht fietsen, twee voor het rijden met een bromfiets door een voetgangersgebied, één voor het onverzekerd op een bromfiets rijden, één voor niet hands free bellen in de auto en twee voor onterecht parkeren op een invalidenparkeerplaats.

Deurne: Dader vlucht na inbraak in winkel

In een winkel aan de Kerkstraat is in de nacht van donderdag op vrijdag ingebroken. Een toegangsdeur werd opengebroken om binnen te komen. De dader werd echter betrapt bij de inbraak door een getuige en ging er vandoor in een gereedstaande auto. Het is vooralsnog onduidelijk of er spullen werden weggenomen.