MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

MOJO: Faithless Live In Ahoy'

Biddinghuizen, 20/21/22 augustus 2004
Faithless live in concert

Op zaterdag 4 december geeft Faithless een live concert in Ahoy Rotterdam, zo maakte de band aan het eind van hun optreden op Lowlands bekend. De kaartverkoop voor dit concert begint zaterdag 28 augustus om 10.00 uur.

Faithless is dit jaar een van de grote acts op Lowlands. De band, waarvan de kern bestaat uit Maxi Jazz, Sister Bliss en Rollo Armstrong, is er in de afgelopen acht jaar in geslaagd om een heel eigen positie in te nemen in de popmuziek. Hun eerste drie studio albums werden zowel uitstekend ontvangen door de pers, als wereldwijd in grote getalen verkocht. Maar dat geldt ook voor het nieuwe album No Roots.

Zo is van de huidige radiohit I Want More op Lowlands voor het eerst een speciale versie te koop. In totaal komen er van deze single drie verschillende singles. De eerste, die vanaf vandaag op Lowlands te koop is, bestaat uit een hoes waarin drie disks passen. Een cd-single met daarop de radioversie en een Beginerz Remix van I Want More is bijgevoegd. Op de overige twee inserts worden andere schijfjes aangekondigd. Een dvd-single, de tweede release, verschijnt 6 september. Dit schijfje bevat de singleversie van I Want More in dvd-audio en beelden van de tracks I Want More Part 1, God Is A DJ en We Come 1 van een BNN PopSecret. 20 september komt tenslotte een single uit met live-tracks van Lowlands 2004. Welke nummers op die single verschijnen, wordt nog bekendgemaakt.

3FMpresents

Faithless live

Ahoy- Rotterdam

Zaterdag 4 deceber

Entree: Euro 31,50 / Euro 29,50 / Euro 27,50 / Euro 25,50 (excl. servicekosten)

Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 28 augustus om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 cpm), www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.