Politie Zeeland

W-11006-2004 Winkeldieven aangehouden

In een winkel in de Lange Zelke in Vlissingen zijn gisteravond vier verdachten aangehouden van winkeldiefstal.

De vier, afkomstig uit Middelburg en Vlissingen en varierend in leeftijd tussen de 14 en 16 jaar, werden er van verdacht een paar schoenen te hebben weggenomen ter waarde van enkele tientallen euro's. Vermoedelijk worden de verdachten doorverwezen naar bureau HALT. Na verhoor door de politie zijn allen weer op vrije voeten gesteld.

O-11007-2004 Verkeersongeval Goes

Op de Oranjeweg in Goes heeft gistermiddag rond 17.15 uur een aanrijding plaatsgevonden.

Een 21-jarige automobiliste uit Zierikzee reed omstreeks dat tijdstip over de Oranjeweg. Zij reed achter een personenauto die bestuurd werd door een 59-jarige man uit Goes. Deze automobilist moest plotseling remmen en omdat de Zierikzeese niet voldoende afstand hield, reed zij achterop de auto van de Goesenaar. Beide auto's raakten door de aanrijding beschadigd.

Z-11008-2004 Onder invloed

In Axel, op de Zuidsingel, is gisteravond rond 22.35 uur een 27-jarige automobilist uit de gemeente Hulst betrapt op het rijden onder invloed.

De man moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij teveel had gedronken. Hij kreeg een bekeuring en een rijverbod van drie uur.

W-11009-2004 Verkeerscontrole

In de Walstraat in Vlissingen zijn gisteravond verschillende mensen beboet, omdat zij de regels op een bepaalde manier niet naleefden.
Hierbij werden verschillende bekeuringen uitgedeeld.
12 maal voor het niet hebben van verlichting op de fiets, 2 maal voor het niet dragen van een helm, 1 maal voor het drinken van alcohol op de openbare weg, 2 maal voor het fietsen in het voetgangersgebied en 1 maal voor het niet handsfree bellen in de auto.

O-11010-2004 Onder invloed
In de Margrietstraat in Burgh Haamstede is een 42-jarige automobiliste uit Rotterdam betrapt op het rijden onder invloed.
Zij moest omstreeks 01.07 uur vannacht een blaastest ondergaan en hieruit bleek dat zij teveel had gedronken. Zij kreeg een rijverbod van 6 uur en een bekeuring.

Z-11011-2004 Onder invloed
In de Guido Gezellestraat in Terneuzen is vannacht rond 03.07 uur een 29-jarige automobilist uit Terneuzen betrapt op het rijden onder invloed.
De man moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij bijna twee maal zoveel had gedronken als is toegestaan. Hij kreeg een rijverbod van vier uur en een bekeuring.

Z-11012-2004 Onder invloed

Op de Grote Kreekweg in Hulst is vannacht omstreeks 03.35 uur een 24-jarige automobilist uit Hulst betrapt op het rijden onder invloed.
De man moest een blaastest ondergaan en toen bleek dat hij teveel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van vijf uur en een bekeuring.



Politie Zeeland