De Nederlandse Overheid bedankt de Koerdische Yekiti partij in Syrië - afdeling Nederland voor haar standpunt na de Moord op Theo van Gogh

yekiti,Denhaag : In een brief aan de Nederlandse president en aan het Nederlandse parlement heeft de Yekiti partij de moord op Theo van Gogh scherp veroordeeld, en ziet deze laffe daad een aanslag op de democratie en op de vrijheid van meningsuiting.

Vervolgens hebben de woordvoerder van de Nederlandse minister president Jan Peter Balkenende en de woordvoerder van de voorzitter van de tweede kamer F. Weisglas telefonisch de woordvoerder van Yekiti partij in Nederland bedankt om het standpunt van Yekiti omtrent de dood op Theo van Gogh.

Tijdens het gesprek heeft de woordvoerder van Yekiti gezegd dat een kleine fundamentalistische groep wil door geweld de Nederlandse Democratie ten onder te brengen en de vrijheid van meningsuiting te beïnvloeden, daardoor de sfeer te vergiftigen voor andere groepen die deel willen nemen aan de Nederlandse samenleving.

Dat kan niet en mag niet gebeuren in onze democratische staat. Laat Nederland een veilige land zijn voor iedereen zonder extremisme en racisme

www.yekiti.net
tel 0645562552


---