Districten stad Utrecht

Utrecht 04-12-2004 - Nieuwsberichten districten stad Utrecht

Rijden onder invloed

UTRECHT Een 36-jarige man uit Utrecht is zaterdagochtend rond 04.15 uur aangehouden wegens rijden onder invloed. De man reed over de Amsterdamsestraatweg en viel op door zijn rijgedrag. Bij zijn aanhouding was de man nauwelijks tot antwoorden in staat. Ademanalysetest op het bureau gaf 815 ug/l aan. De bestuurder heeft zijn rijbewijs moeten inleveren en is met een proces-verbaal naar huis gestuurd.

UTRECHT - Zaterdagochtend omstreeks 04.00 uur werd een 32-jarige vrouw uit Vinkeveenue aangehouden wegens het rijden onder invloed. De vrouw reed twee maal door rood over het Westplein en kon door de politie op de Weg der Verenigde Naties worden staandegehouden. De vrouw werd meegenomen naar het politiebureau voor een blaastest en die gaf 656 ug/l aan. De vrouw heeft haar rijbewijs moeten inleveren en kon met een proces-verbaal het politiebureau verlaten.

Tas uit auto geroofd

UTRECHT - Een 30-jarige vrouw uit Utrecht is vrijdagnacht om 23.40 uur slachtoffer geworden van een tasjesroof. De vrouw reed in haar auto over t Goylaan toen een nog onbekende man bij een verkeerslicht het portier van haar auto opentrok en twee tassen van de voorstoel griste. De politie onderzoekt de zaak.

Meisjes vernielen autos

UTRECHT- Op vrijdagavond werden twee meisjes aangehouden nadat ze twee autos hadden vernield. Omstreeks 20.45 uur werd door getuigen gezien dat twee meisjes, in de leeftijd van 14 en 15 jaar afkomstig uit Utrecht, twee autos aan het vernielen waren aan de Muntkade. De politie werd gewaarschuwd en de meisje werden aangehouden. Uit baldadigheid werden door de meisjes de achterlichten van de autos vernield. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt en zij zullen de schade moeten vergoeden.