Politie Noord-Holland-Noord

Den Helder en omgeving vrijdag 3 december

Den Helder 04-12-2004 - 12.00 uur

Controle na nieuwe verkeerssituatie

Schagen, donderdag 2 december 2004.

Donderdag zijn 32 bekeuringen uitgedeeld op de Scholeksterlaan in Schagen. Hier is sinds kort een nieuwe verkeerssituatie. Er zijn 27 bekeuringen gegeven wegens het inrijden van een eenrichtingsverkeerweg en vijf vrachtwagens zijn bekeurd wegens het rijden op een weg die verboden is voor deze voertuigen (gesloten verklaring voor vrachtwagens).

Alcoholcontrole

Den Burg, vrijdag 3 december 2004.

In de nacht van donderdag op vrijdag is er een alcoholcontrole gehouden op de Emmalaan in Den Burg. Er zijn 29 automobilisten bekeurd waarvan geen enkele te veel had gedronken.

Woninginbraak

Den Helder, donderdag 2 december 2004.

Donderdagmiddag is er ingebroken in een woning aan de Vechtstraat in Den Helder. De voordeur van de woning is opengebroken waarna de inbrekers naar binnen konden komen. Het is onbekend wat er verdwenen is.

Inbrekers gestoord

Den Helder, vrijdag 3 december 2004.

In de nacht van donderdag op vrijdag zijn twee inbrekers in een woning aan de Sumatrastraat in Den Helder tijdens hun inbraak gestoord. De eigenaar van de woning hoorde omstreeks 4.00 uur geluid en ging kijken. Hij zag twee personen in zijn huis die er onmiddellijk vandoor gingen. In de steeg naast zijn huis stonden zijn televisie en DVD-speler. De eigenaar heeft de inbrekers niet goed kunnen zien waardoor er geen signalement van hen is.