Politie Noord-Holland-Noord

Alkmaar en omgeving zaterdag 4 december

Alkmaar 04-12-2004 - 15.00 uur

Vrouw vermist

Alkmaar, zaterdag 4 december 2004.

Omstreeks 17 oktober heeft Nevin Durna (39) jaar haar echtelijke woning in Alkmaar-Noord verlaten en tot op heden is zij nog niet teruggekeerd. Sinds de dag van haar verdwijning is er niets meer van haar vernomen. Zij is vermoedelijk weggegaan in een personenauto, een beige Peugeot 205 met het kenteken ZV-61-KT. De vrouw is 1,68 meter, heeft donker, lang haar, bruin/groene ogen en een lichtgetinte huidskleur. Zij spreekt goed Nederlands. De politie van Alkmaar zoekt mensen die meer kunnen vertellen over de verblijfplaats van Nevin Durna. Bellen kan met 0900-8844 (lokaal tarief).

Aanhouding na vluchtpoging

Castricum, vrijdag 3 december 2004.

Vrijdagavond even voor 22.30 uur is een 17-jarige jongen uit Beverwijk aangehouden nadat hij weg wilde rennen bij een bromfietscontrole. De jongen zat zonder helm achterop bij een vriend van hem. Toen bleek dat hij zou worden bekeurd wegens het achterop zitten zonder helm, zette hij het op een lopen. De politie had hem al snel te pakken en hield hem aan. Hij heeft een bekeuring gekregen.

Posterdief aangehouden

Castricum, zaterdag 4 december 2004.

Zaterdagochtend om 0.40 uur is een 17-jarige inwoner van Castricum op heterdaad betrapt bij het stelen van een poster op de Geesterduinweg in Castricum. De jongen maakte de zijkant van een bushokje open (een zogeheten abri) om daar een poster uit te halen. De jongen is aangehouden en heeft afstand gedaan van de poster.

Brommer uit verkeer genomen

Alkmaar, vrijdag 3 december 2004.

Vrijdag is aan het einde van de middag een brommer uit het verkeer genomen. De bestuurder uit Langedijk droeg geen helm en had geen verlichting. Gezien de staat waarin de brommer verkeerde is hij voor technisch onderzoek uit het verkeer genomen.

Verkeerscontroles

Alkmaar, vrijdag 3 december 2004.

Vrijdagmiddag is er een verkeerscontrole gehouden op de Dr. Scheylaan en de Biesboschstraat in Alkmaar. Zes automobilisten zijn bekeurd wegens het niet-handsfree bellen en twee voor het rijden zonder autogordel.

Rijbewijs kwijt na drank op

Alkmaar, zaterdag 4 december 2004.

Zaterdagochtend om 2.45 uur is een 24-jarige automobilist uit Alkmaar zijn rijbewijs kwijtgeraakt nadat hij onder invloed over de Vondelstraat in Alkmaar reed. De man blies 710 ug/l terwijl 220 ug/l het wettelijk toegestane maximum is. Ook heeft hij een proces-verbaal gekregen.

Auto gestolen

Heiloo, zaterdag 4 december 2004.

In de nacht van vrijdag op zaterdag is er een bestelauto gestolen vanaf de Kennemerstraatweg in Heiloo. Het betreft een witte Toyota HI-ACE met het kenteken 64-VL-VH.