Politie Zeeland

W-11017-2004 Aanrijding met letsel

Op de Looierssingel in Middelburg heeft vanmorgen omstreeks 10.00 uur een aanrijding plaatsgevonden.

Een 29-jarige Rotterdammer kwam vanuit de richting van het Seisplein gereden en nam de vluchtheuvel op de kruising met het Armeniaans Schuitvlot aan de linkerkant. Hij wilde een vrachtwagen en een busje inhalen. Helaas voor de Rotterdammer kwam er vanaf de andere kant (vanaf de Looierssingel) een tegenligger die hij niet meer kon ontwijken. Deze personenauto werd bestuurd door een 20-jarige inwoner van de gemeente Veere. Beide voertuigen raakten met elkaar in botsing. Beide bestuurders zijn opgenomen in het ziekenhuis. Zij klaagden over pijn in hun nek. De aard van de verwondingen is nog niet bekend. Allebei de auto's zijn weggesleept door een takelbedrijf. Tegen de Rotterdammer wordt proces-verbaal opgemaakt.

O-11018-2004 Vernieling personenauto Goes

Op de Koninginneweg in Goes is een personenauto vernield.

De auto stond tussen gistermiddag 17.15 en vanmorgen 10.15 uur geparkeerd in de Koninginneweg en vanmorgen ontdekte de eigenaar dat de auto bekrast was. Een schadebedrag is nog onbekend.

Z-11019-2004 Controles Zeeuws Vlaanderen

In IJzendijke, Groede, Sluis en Oostburg zijn verkeerscontroles gehouden vannacht.

In totaal zijn er 3 bekeuringen uitgeschreven. Een voor het rijden door rood licht, een voor een personenauto met gladde banden en een voor het niet op tijd gekeurd hebben van een auto.

O-11020-2004 VerkeerscontroleTholen

Tijdens controles in Poortvliet, St. Maartensdijk en Tholen zijn diverse bekeuringen uitgeschreven.

Een maal voor rijden zonder rijbewijs E bij B, een maal rijden zonder gordel, een maal rijden met aanhanger zonder juiste kentekenplaat, een maal parkeren in strijd met doorgetrokken gele streep.

O-11021-2004 Diefstal uit auto, Kortgene

Op de Loswal in Kortgene is ingebroken in een auto.

Uit de auto zijn o.a. visspullen weggenomen. De diefstal vond plaats tussen 01.00 uur vannacht en 09.00 uur vanmorgen. Er is verder geen noemenswaardige schade aan de auto toegebracht.



Politie Zeeland