ADVANCE COMMUNICATIONS BV

Muermans Group nieuwe hoofdsponsor handbalvereniging V&L Geleen

Vandaag, zaterdag (4 december jl., red.), heeft handbalvereniging V&L uit Geleen tijdens een persbijeenkomst bekendgemaakt dat Muermans Group uit Roermond de nieuwe hoofdsponsor is voor de herenhandbalploeg.

Muermans Group is al meer dan 25 jaar actief als belegger in en ontwikkelaar van woningen, winkelcentra en kantoren in Nederland, Amerika, Duitsland en België. Zij hebben al meerdere grote sporters en sportploegen gesponsord. Grote bekendheid verwierf Muermans Group de laatste jaren door de sponsoring in de Formule 1. Naast de sponsoring van Jos Verstappen is de naam Muermans Group prominent op de achtervleugel van het Minardi team te bewonderen.

Een perfect duo tezamen aangezien handbalvereniging V&L de internationaal bezette Limburgse Handbal Dagen organiseert en daarnaast nog in seizoen 2002/2003 in de Champions League heeft deelgenomen. Daarnaast bestaat V&L reeds 55 jaar (anno 1949) en zijn zij reeds 9 keer Nederlands kampioen geworden. Tevens is V&L al drie keer bekerwinnaar geworden. In 2002 waren zij zelfs Limburgs sportploeg van het jaar.


04 dec 04 19:30