MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

MOJO CONCERTS: Urban Nation Phase II

PERSBERICHT

MOJO Concerts, Delft, 12 november 2004

URBAN NATION PHASE II: THE EMPIRE STRIKES BACK

Met Urban Nation Phase II: The Empire Strikes Back krijgt Urban Nation in de Heineken Music Hall een waardige opvolger. Op vier stages in de HMH zijn live optredens te zien van onder andere Nina Sky, K-Liber en urban DJ's Orlando, Irwan en Fanatic. De tweede editie vindt plaats op zaterdag 4 december.

Met artiesten als Ali B, Lange Frans & Baas B in de top 10 is het niet arrogant om te om te zeggen dat het erg goed gaat met de Nederlandse Urban scene. Daarom is het ook een logische keuze om bijna alleen Nederlands r&b hiphop talent op de tweede editie van Urban Nation in de Heineken Music Hall te programmeren.

Op de vooravond van Sinterklaas pakt het samenwerkingsverband van organisaties Urbantown, Max-am en Nothing but a Party uit met met 9 dj's als o.a Orlando, Partysquad, Irwan, Waxfiend en Fanatic verdeeld over 4 area's. Bijna alleen Nederlands talent, want naast K-Liber - die op dit moment hoog scoren in de hitparades met hun hit 'Viben' - live, is de headliner zomersensatie Nina Sky uit de USA. Dancehall artiesten als Beenie man, Bounty Killa en Elephant man probeerden het, maar Nina Sky lukte het om met 'Move your body' wereldwijd, wekenlang de hitlijsten en dansvloeren te domineren met hun 'Coolie Dancehall Riddim'. Naast lekkere r&b, hiphop en dancehall is er ook veel te zien. De beste streetdancers van Nederland laten hun skills op het podium en in de zaal zien en zorgen samen met het publiek voor een waardige opvolger van Urban Nation Phase I.

Urban Nation Phase II: The Empire Strikes Back

Met o.a. Nina Sky en K-Liber
Zaterdag 4 december 2004
Heineken Music Hall - Amsterdam
Aanvang: 21.00 uur
Entree: Euro 20,-

Kaartverkoop is reeds gestart bij Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, Free Recordshops, Pico Records (Amsterdam), Rhythm Import (Amsterdam), Boudisque (Amsterdam), Velvet Music (Rotterdam),
X-Treme21 (Den Haag)en de bekende voorverkoopadressen.

Noot aan de redactie (