BEURSGEBOUW EINDHOVEN

Het Pepernotenfestival en de Sterren van het Levenslied

Sinterklaasfeest en Nederlandstalig muziekspektakel in het Beursgebouw Eindhoven op zaterdag 4 december 2004.

Het Pepernoten Festival

Eindelijk is het dan zover! Een groot Sinterklaasfeest in het hart van Eindhoven. Dreamworld-Events organiseert op zaterdag 4 december in het beursgebouw in Eindhoven een bijzonder Sinterklaasfeest.

Deze middag is voor de kinderen de kans om de echte Sinterklaas en zijn zwarte pieten te ontmoeten. Speciaal is ook de echte Zwartepietenband die de middag opluistert met de allerleukste sinterklaasliedjes.

Een show voor jong en oud met vele bekende artiesten zoals M-Kids en Jim. Samen met het illusionistenduo Winfried & Angelique en vele anderen zorgen ze voor een middag vol met spanning, magie en spektakel en humor.

De presentatie van deze middag is in handen van cabaretier Paul Smit, bijgestaan door zijn vriend Val de Raaf die altijd met zijn grote snavel voorop wil staan. Deze soms een beetje brutale Val kan door zijn onhandigheid nog wel eens voor problemen gaan zorgen.

Het beursgebouw in Eindhoven gaat zaterdag 4 december om 12.15 uur open en het Pepernotenfestival begint om 13.1 5uur.Dekaartenvoor het Pepernoten Festival kosten Euro 17,-- voor de 1e en Euro 12,-- (excl. reserveerkosten) voor de 2e rang. Kijk ook op: www.pepernotenfestival.nl

Sterren van het Levenslied

Na een spannende middag voor de kinderen is de avond van 4 december voor de liefhebbers van het levenslied, want dan organiseert Dreamworld-Events De Sterren van het Levenslied. Een geweldig Nederlandstalig live muziekspektakel met vele van de grote sterren van het levenslied: Marianne Weber, Corrie Konings, Koos Alberts, Bonnie St.Claire, Trea Dobbs, Sugar Lee Hooper, Henk Wijngaard, Wesley, Awesome, Dubbel Blond en Jurgen Jonkers.

Dit wordt een avond om te genieten, waar de echte liefhebbers niet mogen ontbreken.

Tevens biedt Dreamworld-Events u de mogelijkheid om uw tickets in combinatie met een diner en/of hotelovernachting te reserveren.

Het beursgebouw in Eindhoven gaat om 19.30 uur open. Sterren van het Levenslied begint om 20.00 uur enduurttot01.00uur.Dekaartenvoor deze avond kosten Euro 14,50 (excl. reserveerkosten) in de voorverkoop en Euro 26,- aan de zaal. Kijk ook op: www.dreamworld-events.nl

De kaarten voor zowel Het Pepernoten Festival en Sterren van het Levenslied op zaterdag 4 december as. in het Beursgebouw in Eindhoven zijn verkrijgbaar op telefoonnummer 0900-28.700.10 of via de lokale VVV-kantoren. Reserveer nu want vol = vol. Voor meer informatie kunt u ook terecht op de internetpagina van Dreamworld-events: www.dreamworld-events.nl