Ingezonden persbericht


Persbericht

De Majesteit presenteert winterprogramma 2004

ROTTERDAM -
Klemens en Christine Key, eigenaren van de Raderstoomboot De Majesteit, hebben in het winterprogramma weer tal van verrassingen opgenomen. Opvallend in het ruime aanbod aan feestmogelijkheden op het unieke 80 meter lange stoomschip zijn:
- een sfeervol Kerstarrangement op de Maas op Eerste Kerstdag
- een knallend Oudejaarsfeest in de nacht van 31 december op 1 januari.

Kerstarrangement
Voor het Kerstfeest op 25 december is De Majesteit geheel in kerstsfeer gehuld. Aan boord zorgt de kerstman voor een glas Champenoise en luxe hapjes. Fijnproevers worden bovendien verrast met zilte delicatesses van de oesterman. Daarna kunnen de gasten genieten van het culinair kerstmenu met bijpassende dranken. Het geheel wordt omlijst door een stijlvol salonorkest, een optreden van de X-mas vocals en een goochelaar. Als herinnering krijgt iedereen een nostalgische foto van zichzelf mee in kerstsfeer.

Oudejaarsfeest
Het tweede aanbod is het uitluiden van het oude jaar op het water. Op de laatste dag van 2004 worden feestgangers aan boord ontvangen door de kapitein van De Majesteit en een swingend zeemansduo. Vadertje Tijd tovert de lekkerste oliebollen en het luxe buffet tevoorschijn. Een papagaaien show zorgt voor extra vermaak. Klokslag 24.00 uur barst het feest na een toast en het uitspreken van de beste wensen in alle hevigheid los. Terwijl de antieke stoomfluiten afscheid nemen van het oude jaar dansen de gasten op de muziek van de live band het nieuwe binnen. Dit alles met een schitterend uitzicht op de door het vuurwerk unieke verlichte stad.

In het winterprogramma, dat loopt van 1 november 2004 tot en met 31 maart 2004, zijn bovendien twaalf data voor de Showboat Party's opgenomen. Gasten krijgen tijdens een havencruise een avondvullend programma aangeboden. Dat bestaat na een welkomstcocktail uit een gecombineerd warm en koud buffet, afgesloten met een dessertbuffet. Dit alles wordt opgeluisterd met optredens van een showorkest, mimespelers, nostalgische fotografie, tafelgoochelaar of scheepsaccordeonist.

Op zaterdag 4 december staat de stoomboot geheel in het teken van het Sinterklaasfeest.

Raderstoomboot de Majesteit heeft als thuishaven, de Maasboulevard te Rotterdam, alwaar het in- en ontschepen plaatsvindt.
---