TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 30-11-2004

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 4 december
Radio 2 - 16.00 uur

HOLLANDS GLORIE IN TROS MUZIEKCAFÉ

In TROS MUZIEKCAFÉ van zaterdag 4 december ontvangt presentator Hadassah de Boer een reeks Nederlandse, talentvolle muzikanten.

Allereerst Kirsten. Deze Haarlemse zangeres heeft sinds haar debuutalbum regelmatig van zich laten horen. Zo zong ze het duet 'Stip aan de Hemel' met Martin Buitenhuis van Van Dik Hout en onlangs was ze nog te beluisteren en te zien in het voorprogramma van Beth Hart. Zaterdag zingt Kirsten in TROS MUZIEKCAFÉ haar nieuwe single 'Maybe'.

Rob Krot is een Nederlandse zanger en liedjesvanger, zoals hij zichzelf omschrijft. Hij heeft dertien Nederlandstalige liedjes 'gevangen' op een nieuw album. De liedjes op dit album gaan over het leven, de liefde en nog veel meer andere zaken. Zaterdag is hij te gast bij TROS MUZIEKCAFÉ.

Verder ontvangt Hadassah BJ Baartmans en praat met hem over zijn meest recente album. De nummers op die cd speelde en arrangeerde BJ zelf met hulp van pianist en slagwerker Mike Roelofs. De eerste recensies zijn veelbelovend, en zaterdag laat hij horen waarom.

Re-play, het enige Nedersoul-kwartet bestaat alweer tien jaar. Ter gelegenheid daarvan is er een nieuwe cd. De eerste single van dat album is 'Ik zal er voor je zijn' en is geschreven en geproduceerd door niemand minder dan Tjeerd Oosterhuis. En om hun tienjarig bestaan te vieren staan op het album ook de grootste hits. Zaterdag komt Re-play langs in de studio van TROS MUZIEKCAFÉ.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl.




TROS