VODAFONE
http://www.vodafone.nl

Dance Valley Winter live op Vodafone UMTS mobiel

Dance Valley Winter live door het hele land te volgen via Vodafone UMTS mobiel

Renate Verbaan met exclusieve interviews op 2GOTV

Maastricht, 3 december 2004 - Morgen, zaterdag 4 december, kunnen klanten door het hele land met een Vodafone live! UMTS toestel rechtstreeks kijken naar Dance Valley Winter 2004 op hun mobiele telefoon. Bovendien neemt BN-er Renate Verbaan exclusieve interviews af bij bekende DJ's en bezoekers die te zien zijn via 2GOTV op Vodafone live! UMTS. Vodafone is de eerste mobiele operator die het mogelijk maakt om bekende dance events in Nederland door het hele land live te bekijken op de mobiele telefoon.

Naar je favoriete DJ met SMS DJ Alert

Geen enkele bezoeker van Dance Valley Winter hoeft de optredens van zijn of haar favoriete DJ te missen. Iedereen kan via Vodafone live! of via de Vodafone website een gratis Vodafone SMS DJ Alert instellen om tijdig via de mobiele telefoon geïnformeerd te worden over de tijd en de plaats van het optreden.

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

Vodafone sponsort United Dance Company

De uitgebreide mogelijkheden van Dance Valley Winter en andere UDC dance events op Vodafone live! worden mogelijk gemaakt door de unieke sponsorovereenkomst die Vodafone Nederland heeft afgesloten met UDC. Hierdoor kunnen klanten van Vodafone via Vodafone live! exclusieve content downloaden op hun mobiele telefoon, waaronder Ringtones en Realtones van top DJ's en videoclips van optredens. Naast de exclusieve mobiele diensten die via Vodafone worden aangeboden, biedt de UDC sponsoring ook andere voordelen voor Vodafone klanten, zoals gratis kaarten of exclusieve CD's.

2GOTV

2GOTV, Nederlands eerste mobiele televisiezender is een gezamenlijk initiatief van Vodafone Nederland en Media Republic. De mobiele televisie zender 2GOTV maakt vernieuwende en creatieve programma's voor de mobiele telefoon. Aan consumenten met een Vodafone UMTS-telefoon wordt continu gevarieerde televisiecontent geboden. 2GOTV is standaard beschikbaar via het menu van Vodafone live! UMTS. Voor het bekijken van televisie op de mobiel betalen consumenten 0,25 eurocent per 10 minuten.

Vodafone Libertel N.V.

Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met proportioneel 146,7 miljoen klanten in vijf continenten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 26 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 13 landen.