Time : 3:12:21 PM
Date : Thursday, December 02, 2004
Sender Name: Koninklijke Vlaamse Ingenieursvereniging (K VIV)

"Innovatie De Klok Rond" : innovatie-event met demonstraties, nieuwe initiatieven, primeurs, videoconferenties en discussies

Op 6 en 7 december organiseert de K VIV (Koninklijke Vlaamse Ingenieursvereniging) het evenement "Innovatie de Klok Rond". Hiermee brengt de K VIV innovatie in beeld via demonstraties, nieuwe initiatieven, primeurs, videoconferenties en discussies.

Twee dagen lang toert de K VIV-Innovatiebus doorheen Vlaanderen en plaatst ze innovatieve bedrijven en organisaties, en hun realisaties in de kijker. Tijdens de feestelijke Slothappening op 7 december worden de ervaringen en leerpunten uit de Innovatietoer voorgesteld, en is er een gevarieerde en dynamische forumavond, in goede banen geleid door Frieda Van Wijck.

Vlaams minister van economie en innovatie Fientje Moerman geeft op maandag 6 december het startschot van de Innovatietoer bij IBM, Vlaams minister-president Yves Leterme is gastspreker tijdens de Slothappening op dinsdag 7 december bij de KBC in Brussel.

Als bijlage vindt u een briefingdocument voor de pers over het event, alsook een document met de deelnemende bedrijven aan de toer en hetgeen bij hen op het programma staat. Alle info vindt u eveneens op www.kviv.be/innovatie2004.

Graag nodigen wij de pers uit om dit evenement bij te wonen. U kan uw aanwezigheid melden met het inschrijvingsformulier achteraan het document met de uitnodiging of door contact op te nemen met onderstaande personen. U kan natuurlijk ook bepaalde onderdelen van de toer of slothappening in de kijker plaatsen, of de voor u interessante personen interviewen.

Bijlagen: bekijk ook dit persbericht op www.pressreleases.be

Meer weten?
Saskia Poppelier
Communicatieverantwoordelijke K VIV
Tel. 03-260 08 53
saskia.poppelier@kviv.be
buiten de kantooruren: 0498-904 952

David De Sager
medeverantwoordelijke pers 'Innovatie de Klok Rond' Tel. 03-260 08 52
david.de.sager@kviv.be
buiten de kantooruren: 0475-83 83 08

Over de K VIV:
De K VIV werd opgericht in 1928 en verdedigt de belangen van universitair ingenieurs. De vereniging telt meer dan 11.000 individuele leden. In de loop der jaren is de K VIV uitgegroeid tot een stevig gestructureerde en steeds actievere vereniging die nu ook op Europees vlak een voortrekkersrol speelt. De K VIV is erkend als de Vlaamse vertegenwoordiger van bio- en burgerlijk ingenieurs. De werking steunt op de belangeloze inzet van een duizendtal leden die borg staan voor voortdurende vernieuwing, creativiteit en kwaliteit.