WWW.VREDESSPELD.NL


Tweede kamer neemt 'vredesspeld' in ontvangst.

Langenboom 3 December 2004,

Op dinsdag 7 December om 13.30 uur, zal de voorzitter van de vaste Kamercommissie van justitie (Pater-van der Meer, M.L. de (CDA)) voor de voltallige tweede kamer vredesspeldjes in ontvangst nemen.Hij heeft hiervoor de gehele Kamercommissie van justitie uitgenodigd.

De vredesspeld zal worden aangeboden door Dhr. Brugeman de bedenker van de 'vredesspeld'.

Op de vredesspeld staat een vredesduif afgebeeld met daaronder 5 cirkels met daarin 5 verschillende huidskleuren welke een greep zijn uit de Nederlandse multiculturele samenleving. Allemaal beschermt en verenigd onder de vredesduif. Hiermee wil de maker van de vredesspeld aangeven dat, ongeacht welke huidskleur, geloofsovertuiging of nationaliteit, iedereen gelijk is en met elkaar in een samenleving kan leven.

De vredesspeld zal op de eerste reguliere werkdag na de onderbreking i.v.m. de dood van Prins Bernhard, dinsdag 7 December om 13.30 uur worden uitgereikt in de tweede kamer.

Met het aanbieden van de vredesspeld aan de tweede kamer wordt het startsein gegeven voor de verkoop van de vredesspeld via het internet. De winst die gegenereerd zal worden bij de verkoop van deze speld zal 100% worden geschonken aan goede doelen.

Voor vragen kunt u zowel tijdens als na kantooruren bellen naar Dhr. Brugeman 06-50665486 of mailen naar info@vredesspeld.nl.

Meer informatie staat op www.vredesspeld.nl.

Dhr. Brugeman
Vonderstraat 11
5453SP Langenboom
indo@vredesspeld.nl

06-50665486


03 dec 04 16:36