Gemeente Oss


12/11/2004 - Kom naar bedankavond voor vrijwilligers!

Op vrijdag 10 december organiseert de gemeente Oss een bedankavond voor alle vrijwilligers in theater De Lievekamp in Oss. Het programma zit boordevol muziek en cabaret. Vast onderdeel van de avond is de bekendmaking van de Vrijwilliger van het Jaar.

Van harte welkom op bedankavond Het vrijwilligersfeest van vrijdag 10 december is niet alleen bedoeld voor de voorgedragen vrijwilligers. De avond is bedoeld voor alle vrijwilligers in de gemeente Oss. De gemeente Oss wil er iedereen bedanken voor de belangenloze inzet voor de gemeenschap. U krijgt een geweldige avond aangeboden vol muziek, zang en cabaret , verzorgt door Peter van Aar.

Mogelijkheid tot reserveren kaarten Wilt u naar het Vrijwilligersfeest, dan kunt u hiervoor kaartjes reserveren. Deze kaarten zijn gratis. U kunt kaarten bestellen, liefst via e-mail bij m.schouten@oss.nl, onder vermelding van naam, adres, postcode, woonplaats en aantal kaarten. Eventueel kunt u het ook telefonisch doorgeven op nummer 62 96 00. De kaarten krijgt u toegestuurd en worden verstrekt op volgorde van binnenkomst (op = op).