Nederlandse Politiebond


NPB-kaderdag en ambassadeursbal

Gepubliceerd: donderdag 18 november 2004.

Zoals reeds aangekondigd in het bondsblad en op deze website vindt op vrijdag 10 december weer de jaarlijkse NPB-kaderdag plaats. Ditmaal in het nieuwe NPB-hoofdkantoor te Woerden en gecombineerd met een nieuwe activiteit: het NPB-ambassadeursbal. Deze kaderdag heeft de titel meege- kregen: 'Geen woorden maar daden (niet lullen maar doen)'.

Het wordt dus een dag waarop we vooral het een en ander gaan doen. En als we al er- gens over spreken, dan is het over wat we (gaan) doen. 's Middags is er een heuse 'Meet and Greet' met de ambassadeurs gewenst gedrag, de nieuwste NPB-kaderfunctie.

NPB-kaderleden worden hierbij van harte uitgenodigd voor het bezoeken van de kaderdag en het ambassadeursbal: de leukste manier van netwerken!


---

---

HET PROGRAMMA


* 9.30 uur: ontvangst.


* Van 10.00 tot 12.30 uur: Geen woorden maar daden (niet lullen maar doen).
Vragen en antwoorden over het doen en laten van de NPB in de afdelingen. Zelfonder- zoek naar het functioneren van de NPB, landelijk en op korpsniveau. Wat doet de NPB om nieuwe leden te werven? Om kaderleden te doen instromen? Om de binding met leden te versterken? Om de inbreng van leden te vergroten?


* 12.30 uur: lunch.


* Van 13.30 tot 16.00 uur: Meet & Greet. Ontmoet en begroet de kersverse ambassadeurs gewenst gedrag. Luister naar hun ervaringen, ideeën en voorstellen. Een feestje om in 'hogere kringen' verzeild te raken.


* 16.00 uur: einde.


---

---

Meld je direct aan met een berichtje (o.v.v. NPB-kaderdag, naam, adres en telefoon- nummer) via: scholing@politiebond.nl. Deelnemers ontvangen een treinkaartje voor een retour naar Woerden. De capaciteit is maximaal 70 deelnemers.

Graag tot 10 december,
met vriendelijke groet

Henri Swinkels
Opleidingscoördinator NPB

Overname van deze informatie is toegestaan mits met bronvermelding. © 18 11 2004 NPB