Stad Utrecht, 10.00 uur

Utrecht 10-12-2004 - Nieuwsberichten districten stad Utrecht

Beroving

UTRECHT Donderdagavond vond op de Tigrisdreef een beroving plaats van een buschauffeur. Hierbij werd een tas meegenomen.

Omstreeks 18.50 uur stopte een buschauffeur bij een halte aan de Amandreef. Bij de halte stonden naast gewone passagiers ook een groepje jongens die niet van plan waren in te stappen maar wel aan het vervelen waren en wilde voorkomen dat de chauffeur wegreed. Op het moment dat de chauffeur een van de jongens wegduwde kreeg hij klappen en werd door een tweede verdachte zijn tas uit het chauffeursgedeelte weggepakt. De jongens renden hierna weg in de richting van het fitnesscentrum.

De politie is op zoek naar getuige(n) van deze beroving. Heeft u informatie belt u dan met de politie van het district Utrecht noord, tel.: 0900 88 44.

Bestuurder onder invloed

UTRECHT De politie heeft in de nacht van donderdag 9 op vrijdag 10 december een man aangehouden voor het rijden onder invloed.

Een 37-jarige bestuurder uit Utrecht kreeg omstreeks 00.20 uur op de Berekuil een stopteken. Na een eerste blaastest bleek dat hij te veel gedronken had. Op het bureau wees de ademanalyse 475 ug/l uit. De Utrechter werd met een proces-verbaal en een rijverbod van vier uur naar huis gestuurd.

Hennepkwekerij aangetroffen

UTRECHT Op de Heycopstraat heeft de politie donderdagmorgen in een woning een hennepkwekerij ontmanteld.

Naar aanleiding van binnengekomen informatie heeft de politie een onderzoek in een woning aan de Heycopstraat ingesteld. In de woning werd in twee kamers een plantage aangetroffen. In totaal werden 1100 planten en de complete apparatuur in beslag genomen. De bewoner en eigenaar van de plantage 41 jaar uit Utrecht werd aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau.