Politie Gelderland-Midden

Bemmel - Bemmelnaar ernstig gewond bij ongeval

Publicatiedatum: 10-12-2004

Een 34-jarige Bemmelnaar is donderdagavond levensgevaarlijk gewond geraakt na een verkeersongeval op de Kattenleger in zijn woonplaats. Het slachtoffer is in kritieke toestand opgenomen in het Radboudziekenhuis in Nijmegen.

Omstreeks half zes werd bij de politie gemeld dat er op de Kattenleger, kort na het viaduct over de A325 een verkeersongeval had voorgedaan waarbij de bestuurder mogelijk bekneld zou zitten. Hierop gingen de hulpdiensten van brandweer, politie en GGD terplaatse. Op de plaats van het ongeval werd alleen een personenauto aangetroffen waarin de Bemmelnaar bekneld zat. De man bleek tevens een verwonding te hebben aan het hoofd. Hij is door brandweer en GGD uit het wrak bevrijd en direct naar het ziekenhuis overgebracht. Over de oorzaak van het ongeval tast de politie nog in het duister. Wel vermoedt de politie op basis van een eerste sporenonderzoek dat de man tijdens het rijden de macht over het stuur is kwijtgeraakt en een boom heeft geraakt. Vervolgens is de auto over de kop geslagen. In verband met het onderzoek naar de toedracht zoekt de politie getuigen die meer klaarheid in de zaak kunnen brengen. Vooral een nog onbekende getuige, die kort na het ongeval zou zijn gestopt en vervolgens was doorgereden kan voor de politie bruikbare informatie hebben. De getuigen kunnen via telefoon terecht op 0900-8844 of in het politiebureau aan de Eshofsestraat in Elst.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Overbetuwe - man gewond na huiselijk geweld

Publicatiedatum: 10-12-2004

Een 32-jarige man uit de gemeente Overbetuwe is donderdagavond licht gewond geraakt bij huiselijk geweld in zijn woning. Kort na het incident heeft de politie een 34-jarige man, een broer van het slachtoffer, aangehouden als verdachte. De 34-jarige man zou zijn broer bij een ruzie hebben verwond met een mes. Het slachtoffer moest zich onder doktersbehandeling stellen maar leek niet ernstig gewond. Volgens de politie kregen beide mannen het met elkaar aan de stok in de ouderlijke woning over een huiselijke aangelegenheid. De 32-jarige verdachte is in verzekering gesteld. Door het slachtoffer is aangifte gedaan. Om privacyredenen worden door de politie geen nadere mededelingen gedaan over de plaats en het adres waar het incident plaatsvond.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---