Ingezonden persbericht


Resco Photo Viewer, fotogramma voor Pocket PC, nu in het Nederlands

Amsterdam, 10 december 2004 -- Pocketland.nl, het grootste softwareportaal voor Pocket PC's in Nederland, brengt in samenwerking met ontwikkelaar Resco heet eerste Nederlandstalige fotoprogramma voor Pocket PC's. Het programma maakt het mogelijk om foto's van de digitale camera in JPG-formaat op het scherm te bekijken. Zonder dat de gebruiker ze vanaf het geheugenkaartje moet converteren. Daarnaast kunnen ook afbeeldingen op de PC in ruimtebesparende albums worden bewaard en met de PDA worden uitgewisseld. De voor het Pocket PC-platform zeer innovatieve interface maakt het gemakkelijk om de afbeeldingen te beheren en op het scherm te bekijken, waarbij functies als scrollen, zoom en rotatie, helderheid- en contrastinstellingen beschikbaar zijn. De gebruiker kan meerdere afbeeldingen samenvoegen tot een diashow met overgangseffecten en een zelfgekozen vertraging.

Naast JPG en BMP wordt ook het native beeldformaat van de Sony Clié en Zire 71 camera's ondersteund, evenals als fotoalbums van SplashPhoto en Microsoft Powerpoint-presentaties. "We zijn verheugd dat de lang geplande stap in de Nederlandse markt nu realiteit wordt" zegt Jan Slodicka, hoofdontwikkelaar van Resco Photo Viewer. "Wij hopen dat we van deze nieuwe gebruikersgroep nieuwe ideeën krijgen en het product in de toekomst nog verder kunnen uitbreiden met functies die gebruikers echt nodig hebben."

Beschikbaarheid en prijs
Resco Photo Viewer is voor 19,95 Euro bij Pocketland.nl verkrijgbaar. Een tijdgelimiteerde demoversie is te downloaden op de website http://www.pocketland.nl/21517

Contact (NL)
Pocketland.nl
Jean-Paul Horn
jph@pocketland.nl
http://pocketland.nl

pocketland.de - envi.con KG
Emser Platz 2

10719 Berlin/Germany
Tel: +49 - (0)30 - 34651144
Fax: +49 - (0)30 - 34651145

presse@pocketland.de
http://pocketland.de