Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Robotstofzuigertest in nieuw consumentenmagazine Slim Wonen

De deur van je auto maak je open met een afstandsbediening. Maar bij de voordeur thuis sta je nog met een ouderwetse sleutel te morrelen. Als je je auto verlaat schakel je de motor, de radio, de verlichting en de rest uit met een simpele draai aan het contactslot. Thuis moet je het hele huis door om overal lampen uit te zetten, de cv lager te zetten, de ramen te sluiten enzovoort. Vergeleken met de auto is een huis maar 'dom'.

In het nieuwe consumentenmagazine Slim Wonen lees je hoe dat allemaal anders kan. Slim Wonen gaat over het slimmer maken van je woning.

Van alles komt aan bod, van tuinbesproeiing tot home cinema, van alarmschakelaar bij je bed tot een alles-uit knop bij de voordeur. Van thuiswerkplek tot het inschakelen van de magnetron vanuit de auto en actieve robots in het huishouden. De redactie heeft vier automatische robotstofzuigers getest, de Electrolux Trilobite, Kärcher RoboCleaner, Roomba FloorVac en Samsung VC-RP30W. Je kunt lezen over sfeervolle verlichtingsscenario's en over het onzichtbaar maken van je TV of huisbioscoop. Maar in Slim Wonen vind je ook leuke woonideeën en slimme snufjes, die niets met techniek van doen hebben, maar wel met slimmer en comfortabeler wonen. Slim Wonen is geen technisch mannenblad, maar vooral voor de vrouw bedoeld, omdat zij immers degene is die thuis de beslissingen neemt.

Met de juiste voorzieningen kan je woning je veel meer comfort en meer veiligheid bieden. Dus, heb je bouw- of verbouwplannen, neem dan de ideetjes uit dit 80 pagina's tellende magazine in je plannen mee. Bovendien is een slimme woning energiezuiniger. Slim Wonen is nu in de betere boekhandel en kiosk te verkrijgen. Kijk alvast op www.slimwonenmagazine.nl om een indruk te krijgen.

AANVULLENDE INFORMATIE

Afbeelding

Een afbeelding van de cover kunt u downloaden van www.cpsbv.nl (kies 'Slim Wonen Consument'en vervolgens in de marge 'Coverafbeelding').

Achtergronden

Uitgeverij CPS BV werd opgericht in 1983 en heeft tal van uitgaven op zijn naam staan. Begin 2003 werd het initiatief genomen voor Slim Wonen, een vakblad over gebouwautomatisering of 'domotica', waarvan volgende maand editie 8 verschijnt. De doelgroepen van dit vakblad zijn architecten, projectontwikkelaars, installateurs, woningbouwverenigingen en zorginstellingen. Domotica is enerzijds een oplossing voor de problematiek rond de vergrijzing en de tekorten in de zorgsector; met slimme voorzieningen in huis kunnen ouderen langer zelfstandig thuis blijven wonen, iets wat de overheid promoot.

De consumenteneditie van Slim Wonen belicht de andere functies van domotica, namelijk die van luxe, comfort en veiligheid. Het magazine is vanaf 7 december verkrijgbaar voor ¤ 5,95. De consumenteneditie van Slim Wonen zal 2 maal per jaar uitkomen, maar afhankelijk van de reacties en de ontvangst in de markt kan de frequentie naar 4 maal worden verhoogd.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de redactie:

CPS BV

Redactie Slim Wonen

Postbus 1378

5602 BJ Eindhoven

T 040-2623596

X 040-2623837

E redactie@cpsbv.nl

W www.cpsbv.nl