Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Rotterdams internetbureau versterkt managementteam

Van Broekhoven nieuwe Sales- en Marketingmanager Intermax

ROTTERDAM, 10 NOVEMBER 2004 - Het Rotterdamse internetbureau Intermax heeft Brenda van Broekhoven aangetrokken als nieuwe Sales- en Marketingmanager. Van Broekhoven heeft haar sporen verdiend in verschillende commerciële functies, bij onder meer XB, Planview en het NMi. Voor Intermax vormt zij een waardevolle versterking van het managementteam.

Intermax behoort tot de meest succesvolle internetbureaus van Nederland. De focus van het Rotterdamse bedrijf ligt op concepting, sitebouw en hosting. De organisatie bestaat sinds 1994 en heeft sinds die tijd als één van de weinige internetbedrijven ter wereld, tot nu toe ieder jaar winstgevend afgesloten.

Van Broekhoven over haar keuze voor Intermax:

Intermax is een professioneel internetbureau, met kundige en bijzonder gemotiveerde medewerkers. De realistische benadering van het medium internet en de Rotterdamse mentaliteit van het bedrijf, spreken mij bijzonder aan. De komende jaren wil ik graag mijn bijdrage leveren aan de verdere uitbouw van de onderneming.

Intermax heeft opdrachtgevers waar ze met recht trots op is. Door de specifieke marktkennis kan Intermax haar toegevoegde waarde bij het ontwikkelen van internetconcepten snel aantonen. Intermax weet wat er bij de klant leeft en welke mogelijkheden het medium internet biedt. In combinatie met een duidelijke aanpak en heldere communicatie levert dat al jaren succesvolle projecten op.