Politie Limburg-Noord


Politie houdt 22 dronken bestuurders aan

Datum: 10-12-2004

Tijd bericht: 15:38

Plaats: Limburg-Noord

De politie Limburg-Noord heeft in de week van 3 t/m 10 december in totaal 21 automobilisten en 1 bromfietser proces-verbaal aangezegd nadat bleek dat ze teveel alcohol hadden gedronken. De controles zijn gehouden in Roermond (4), Herten (3), Roosteren (3), Weert (2), Gennep (1), Heijen (1), Horst (1), Melderslo (1), Oostrum (1), Ospel (1), Sint Odiliënberg (1), Susteren (1), Swalmen (1) en Well (1). De bestuurders kregen rijverboden tussen de 1 en 12 uur.

Swalmen -- De politie heeft maandagavond een 63-jarige man uit Ridderkerk een rijverbod van 1 uur gegeven voor rijden onder invloed. De man reed in zijn personenauto over de Rijksweg Zuid en wilde bij een stoplicht linksaf slaan. Hij verleende daarbij echter geen voorrang aan een hem tegemoet komende 44-jarige automobilist uit Reuver, waardoor er een aanrijding tussen beide auto's ontstond. Bij het ongeval is niemand gewond geraakt.

Roermond -- De politie heeft woensdagavond een 62-jarige man uit Roermond aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. De man kwam op de Schuitenberg een politiesurveillance tegemoet rijden, in strijd met de geslotenverklaring aldaar. De man werd staandegehouden en bleek toen onder invloed van alcohol te zijn. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.