Politie Zeeland


Z-11164-2004 Inbraak in school

In de nacht van donderdag op vrijdag is er ingebroken in een schoolgebouw in Breskens.
De toegang tot de school werd geforceerd maar voor zover bekend werden er geen goederen weggenomen. Braakschade is onbekend.


O-11165-2004 Fietser krijgt trap van onbekende man

Een 25-jarige Goesenaar is vrijdagmiddag door een onbekende man op een fiets in zijn gezicht geslagen.
De 25-jarige Goesenaar fietste tussen 13.00 uur en 14.00 uur over de Zonnebloemstraat in zijn woonplaats achter een man op een fiets. Bij de kruising met de Voorstad draaide de man op de fiets zich om en maakte een opmerking dat de Goesenaar hem zou hinderen. Vervolgens kwam de man naast hem fietsen en gaf de 25-jarige man een trap tegen zijn been waardoor hij op de grond viel. Toen hij weer opstond, kreeg hij zonder aanleiding twee klappen in zijn gezicht. Hij liep hierbij een pijnlijke lip op. De Goesenaar heeft vervolgens zijn fiets gepakt en is naar huis gegaan.


O-11166-2004 Poging tot overval op een snackbar in Goes

Vrijdagavond rond 19.15 uur kwam een onbekende man een snackbar binnen aan de Wijngaardstraat in Goes.
Onder bedreiging van een wapen vroeg hij een personeelslid om geld. Toen de vrouw om hulp riep, vluchtte de man zonder buit de snackbar uit in de richting van de Rabobank/van de Spiegelstraat. Signalement van de overvaller: een lange man met een lengte van ca. 1.95 cm en een smal, slank postuur. Hij droeg donkere kleding.
De politie in Goes is op zoek naar eventuele getuigen en met name naar de klant die niet voordat de overvaller de snackbar binnen kwam, de zaak verliet. Ook wil de politie op zoek naar een meisje en een man die buiten voor de zaak stonden te praten ten tijde van de overval.
Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844 of op het politiebureau in Goes.