Ingezonden persbericht


Persbericht

Amsterdam, 23 november 2004

AZIZ ontwerpt SupporTshirt voor Reumafonds

Grootse presensatie op 13 december in Amsterdam
High fashion dragen en daarmee een sympathiek initiatief ondersteunen? Dat kan! Dankzij de bijzondere samenwerking van het Reumafonds en de jonge Nederlandse topontwerper Aziz. Hij heeft voor het Reumafonds het SupporTshirt ontworpen. Dit bijzondere fashion item is bedoeld om aandacht te vestigen op de Support Award van het Reumafonds. Het SupporTshirt wordt op 13 december in de Amsterdamse club 11 met een grootse performance gelanceerd.

Support Award De Support Award is een prijs van het Reumafonds voor mensen die op hun werk een collega met reuma ondersteunen. Deze collegialiteit zorgt ervoor dat mensen met reuma hun werk gewoon kunnen blijven doen. De prijs wordt nu voor de derde keer uitgereikt.

SupporTshirt Met het SupporTshirt van AZIZ wil het Reumafonds het belang van deze collegiale steun extra onder de aandacht brengen. Wie het shirt draagt, onderschrijft deze boodschap: ik vind het heel waardevol dat mensen met reuma steun en begrip krijgen van collega's op het werk. Veel bekende Nederlanders doen aan de actie mee: Jeroen Pauw, Isa Hoes, Huub Stapel, Agnes Kant, Yvon Yaspers, Carice van Houten, Victoria Koblenko, Tanja Jes, Jetske van den Elsen en Claudia de Breij. Zij zullen binnenkort in een SupporTshirt worden gesignaleerd. Ook op onverwachte plaatsen duikt het SupporTshirt op. Heel Nederland zal er van horen! Het SupporTshirt van Aziz kost slecht ¤ 25, -- Er is een mannen-en vrouwenuitvoering. Bestellen kan vanaf 3 januari via www.supportshirt.nl Het SupporTshirt is ook te koop in het Stedelijk Museum Amsterdam.

Uitreiking Support Award en performance SupporTshirt in club 11 Op maandag 13 december reikt Anita Witzier in club 11 in Amsterdam de Support Award uit. Ook wordt dan het SupporTshirt gelanceerd in een door Aziz gechoreografeerde show. Daaraan werken o.a. mee: Hadassah de Boer, Stella Gommans, Daphne Dekkers en Serge-Henri Valcke. 100% Isis maakt speciaal voor de show een soundscape.

Datum evenement: maandag 13 december 2004

Aanvang: 16:00 uur Plaats: 11 restaurant_bar_club (bovenste verdieping van het Post CS gebouw) Adres: Oosterdokskade 3 - 5, Amsterdam (routebeschrijving: www.ilove11.nl) SupporTshirt bestellen kan vanaf 3 - 1 - 2005: www.supportshirt.nl

NOOT VOOR REDACTIE,