Provincie Overijssel

Elfde editie Overijssels Buiten: APK in de stal

Het elfde nummer van het magazine Overijssels Buiten is gereed en wordt op 13, 14 en 15 december huis-aan-huis met de folderzending verspreid. Met dit magazine informeert de provincie Overijssel direct betrokkenen en geïnteresseerden over de ontwikkelingen in het buitengebied van Salland en Twente over de voortgang van gebiedsgericht werken en de reconstructie.

In de elfde editie leest u hoe verschillende agrarische bedrijven in Overijssel van functie zijn veranderd. Zo vertellen twee broers uit Markelo over hun bijzondere aanvraag om een apk-keuringstation te starten in de vroegere veestal van hun boerderij en wordt een boerenbedrijf in Hezingen omgetoverd tot een prachtig landgoed. Daarnaast is er aandacht voor wandel- en natuurgebied 'De Gooiermars' bij Deventer en geven diverse betrokkenen hun mening over de toekomst en mogelijkheden van dit gebied. Verder onthult RTV Oost-presentator Willy Oosterhuis zijn favoriete plekje in Overijssel.

Overijssel Buiten verschijnt vier keer per jaar en valt bij 200.000 huishoudens in het buitengebied van Salland en Twente op de mat. Het magazine is ook te vinden op deze site of is op te vragen bij de provincie Overijssel op telefoonnummer 038-4251261 of via e-mail op redactie-overijssels-buiten@prv-overijssel.nl . Open overijsselsbuiten11.pdf overijsselsbuiten11.pdf

© 2004 Provincie Overijssel