ROTTERDAM SCHOOL OF MANAGEMENT
http://www.fbk.eur.nl

Filip Dewinter en Nederlandse prominenten in debat op Erasmus

ROTTERDAM, 9 december 2004 Filip Dewinter (Vlaams Belang) zal op maandag 13 december op de Erasmus Universiteit in debat treden met Tweede Kamerleden Hilbrand Nawijn en Agnes Kant, columniste Ebru Umar, arabist Hans Jansen en Bert Cremers (fractievoorzitter PvdA Rotterdam).

Onder het thema 'Nederland in Tweestrijd' zullen de deelnemers in debat gaan over de multiculturele samenleving, grenzen aan de vrijheid van meningsuiting en Islam en democratie. Het debat staat onder leiding van Peter van der Geer (Debat & Dialoog).

Het evenement wordt georganiseerd door studievereniging Sviib, verbonden aan de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Met ongeveer 6500 leden is Sviib de grootste studievereniging van Nederland. Eerder al wist de Sviib grote namen als Boutros Boutros-Gali en Vicente Fox naar de Erasmus Universiteit te halen.

Wegens de beperkte zaalcapaciteit en om veiligheidsredenen is het debat alleen toegankelijk voor studenten van de Erasmus Universiteit.