Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

NOORDZEE 100.7 FM PLAATST MAANDAG NIEUWE BOOM OP DE DAM

Hilversum, 10 december 2004 - Noordzee 100.7 FM zal maandag 13 december aanstaande een nieuwe kerstboom op de Dam plaatsen. Met dit nieuwe exemplaar wordt de huidige teleurstellende, kale, boom vervangen. De komende dagen worden alle voorbereidingen getroffen om de Amsterdammers maandag een prachtige groene kerstboom te kunnen schenken.

Ondanks de grote teleurstelling die de eerste boom opriep, is de feestelijke ontsteking gistermiddag om 17.00 uur gewoon doorgegaan. Met man en macht is er aan gewerkt om de boom toonbaar te maken. De enorme hoeveelheid knipperende lampjes en de, met harde knallen de boom ingeslingerde, serpentines maakten er een indrukwekkend geheel van. De honderden gratis kerstbomen die ter compensatie aan de Amsterdamse bevolking werden aangeboden, vonden gretig aftrek. Het spektakel leverde, ondanks alle eerdere negatieve publiciteit, enthousiaste en positieve reacties op.

De door Noordzee 100.7 FM georganiseerde activiteiten op de Dam zullen gecontinueerd worden zodra de nieuwe boom de Dam siert. Noordzee 100.7 FM heeft er het volste vertrouwen in dat het helemaal goed komt met de beloofde kerstsfeer in de hoofdstad.

Noordzee 100.7 FM is het music & entertainment station in Nederland. Gordon, Menno Barreveld, Sjaak Bral, Colin Banks, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Albert Verlinde, Noordzee Showtime en de muziek die je kent hoor je alleen op Noordzee 100.7 FM.

Noordzee 100.7 FM is in bijna heel Nederland te ontvangen via 100.7 FM, maar in Noord-Nederland via 100.4 FM. Daarnaast is Noordzee 100.7 FM overal in Nederland te ontvangen via de kabel en via Digitenne.

Kijk voor meer informatie op www.noordzeefm.nl. Noordzee 100.7 FM is onderdeel van Talpa Radio International.

//// EINDE PERSBERICHT ////

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht